Szerintetek elvárható egy férfitől, hogy néha megdicsérje a párját?
Elvárható, persze, hogyne lenne az, természetesnek kellene, hogy legyen!
De mindenki más, valakinek még az se "elvárható", hogy lehúzza maga után a WC-t.
Nem lehet megmondani, hogy kinek mi az "elvárható", neked lehet, hogy az, de a párodat lehet, hogy úgy nevelték, hogy az asszony kötelessége szépnek lenni, főzni, mosni, kiszolgálni a férfit, ez TERMÉSZETES, ezért nem jár dicséret.
Apósom ugyanilyen, kutya helyett bánik a feleségével.
Az egyetlen bók, amit a főztjére mondott az az, hogy "megjárja", azt, hogy "finom", áhhh...soha.
Nem beszélve a többiről, életemben nem hallottam tőle dicséretet a felesége iránt.
Egyáltalán nem dicsér?
Tehát,teszem azt,szépen felöltözöl,kisminkeled magad,odaállsz elé,ő meg nem jegyzi meg,hogy "drágám!csinos/szép vagy?
Mert minden áldott nap,én sem dicsérem a párom,pedig nagyon szeretem,de azért nem viselkedem közömbösen vele,meg szoktam jegyezni,ha összebújunk,és a szemébe nézek,hogy "olyan szépek a szemeid",stb..
Mindennek van határa,de azért egy kis dicséret,néha napján teljesen elvárható,ő is szokott engem.
De ezt meg NEM követelheted ki!
Szívből kell jönnie!
Ha meg nem jön szívből,akkor nem jön...
Most ha kiköveteled,és erőből odaveti gúnyosan,hogy "szép vagy!",úgy jól fogod magad érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!