Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenáron babát akarok ha a pasim a combomra élvez én pedig belekenem a hüvelybe szerintetek sikerülhet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 21:32
21/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok ugy benne ebben a ide oda dugásba de te nagyon nagy tapasztalatbol beszélsz.biztos megszopattak már egy páran ezért fosnál ilyet csinálni nehogy az az egy hülye is otthaggyon. megértem én ne aggodj nem haragudtam meg értem én amit elhasználok én is kidobom
2010. márc. 17. 16:41
22/25 anonim válasza:
Utálom ezt a világot. Felnőtt ember hogy lehet ekkora barom?
23/25 A kérdező kommentje:
jolvan kiscsillag utáld csak ilyen értelmiséggel nem is csoda ha a világ is utál
2010. márc. 17. 19:38
24/25 A kérdező kommentje:
mit össze szerencsétlenkedsz te itt h felhuzz hehh na mindegy én ráérek annál jobban érzem magam ha egy ilyen idiotát megtalálok
2010. márc. 17. 19:42
25/25 anonim válasza:
09:17 vagyok. 28 éves, és egy ovis kislány anyukája. és feleség, aki sosem verné át ilyn aljasul a férjét. nem tök mindegy neked 1-2 hónap ide-oda??? megéri ezért átverni azt, akinek azt hazudod, hogy szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!