Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenáron babát akarok ha a pasim a combomra élvez én pedig belekenem a hüvelybe szerintetek sikerülhet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 21:32
11/25 A kérdező kommentje:
köszi de nem adom fel amugy igazad van
2010. márc. 16. 21:51
12/25 anonim válasza:
Ó drágám, hát ezt megszívtad. Azt vártad, hogy majd kisebb harc alakult itt ki és mindenki ordibál majd veled. Ha ez volt a célod, sajnos nem érted el.
13/25 anonim válasza:
nem csak két pont, de két ember között is a legrövidebb út az egyenes! amit tervezel, aljasság. játék egy ember érzéseivel és terveivel, meg egy baba életével. ennél nincs lejjebb, ez az alja. nekem is van férjem és egy lányom 4 éves. de ha férfi lennék, és velem ezt valaki megcsinálná, soha többet rá sem néznék. ha meg megtenném a férjemmel, akit nemcsak szeretek, de TISZTELEK is, azért a férjem, akkor főbe lőném magam, amiért ilyen undorító aljas dög lettem.
14/25 A kérdező kommentje:
én nem mondtam egy szoval se hogy ö tudni fogja azt h nem véletlen leszek terhes ha az leszek
2010. márc. 17. 08:57
15/25 anonim válasza:
nem fogja tudni, hogy nem véletlen leszel terhes, ha az leszel? Hát akkor az még nagyobb szemétség...
magyarán el akarod hitetni vele, hogy te nem tehetsz semmiről, a baba csak jött...
16/25 anonim válasza:
23:03-as vagyok, bocs, nem szoktam ilyet írni, de remélem elhagy. SENKI nem érdemli meg, hogy más gerinctelensége miatt hazugságban élje le az életét. egyedül a gyerek(ek)et sajnálom...jó nevelést kaphat(nak)...
17/25 A kérdező kommentje:
szerintem drágám még te is gyerek vagy ugylátom nem értesz itt semmit ha végigolvastad volna akkor nem mondanám ezt kihangsujozom h ö is akarja csak ö pár honap külömbséggel arra miért várjak ha nem muszáj nem akkora hiba ez
2010. márc. 17. 14:07
18/25 A kérdező kommentje:
a gyereknevelésröl pedig annyit h neked is mindent megengedtek csak a gázcsapot nem
2010. márc. 17. 14:09
19/25 anonim válasza:
Először azt gondoltam, hogy megszidlak. Most úgy érzem, felesleges, mert beteg vagy. Agyilag. Inkább segítségre szorul az ilyen ember mint amilyen te vagy. Ha kitalálom, hogyan tudnék segíteni majd szólok. Addig is inkább maradj négy fal között, hogy ne okozz senkinek sem kárt. Pá
20/25 anonim válasza:
Akkor is sikerülhet, ha gyorsan megdugatod magad néhány idegennel. Még jó pénzt is kereshetsz vele. A különbség pedig csak egy árnyalatnyi (ha nem vennéd észre)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!