Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bonyolult történet, Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult történet, Szerintetek? 18/F

Figyelt kérdés

Sziasztok és köszi hogy olvasod, kell egy kis segítség...

Szóval.

Van egy csajszi ő is 18 éves. Nagyon tetszik meg minden, szombaton találkoztunk először, úgy volt bulizunk egy jót. Három barátnőjével jött, közülük az egyik annyira szétcsapta magát fehér rummal még a buli előtt, hogy mentőt hívtunk hozzá. ( Tipikus bizonyítási ingere támadt ) . Felhívta az apját a csajszi aki tetszik, és mondta h menjek be vele a korházba. Be is mentünk bár én meglepődtem hogy miért pont engem hívott magával mondom jó. Ott kicsit ki volt akadva, sírt egy kicsit én nyugtattam , fogta a kezem ölelgetett.. én meg viszonoztam is ... Nem akartam visszaélni a helyzettel így itt abba is maradt a dolog, hazamentünk....

Másnap felvettem msn-re és mondta, hogy sokat jelentett neki a tegnap este meg ilyesmik, és megbeszéltünk hétfőre egy találkozót...

A hétfői tali lezajlott, de se kézfogás, sem ölelés nem volt, elején puszi végén puszi, de egy csomót dumáltunk végig mosolygott :) . Be szerettem volna vele ülni egy kávézóba, arra sétáltunk de mondta, hogy ne ne ne ... ezt nem tudtam mire vélni, talán nem akarta hogy fizessek neki. ezekután még keringtünk a városban egy fél órát és elköszöntünk egymástól. Utána este beszéltünk, és szerdára megbeszéltünk egy újabb találkozót !

Szerintetek mi lesz ? Meg merjem csókolni ? Vagy ne siessem el? Ő mit gondolhat? Nem szeretném elrontani, mert nagyon tetszik a csajszi meg kezdem megszeretni :))

2010. márc. 16. 17:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hmmm . Azt mondom alakulnak a dolgok jó irányba :) Ismerkedünk ezerrel :) Mondtam a csajszinak mit szeretnék, nem zárkózott el, holnap házibuli féleségbe megyünk, elhívtam aztmondta eljön (=. Itt tartunk :P
2010. márc. 19. 23:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Hajrá =D
2010. márc. 20. 11:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Összeomlottam.. Teljesen a padlóra küldött. Nem tudtam mit csinálni. Azt mondta ő egy szabadelvű csajszi és nem akar kapcsolatot. Eddig egy pasija volt az is 15 évesen....Nem értem én... miért nem tudta egy hete szombaton megmondani, hogy figyi köztünk nem lehet semmi. mert simán látta, hogy nem haverként közeledek hozzá... és még hiteget meg találkozzunk stb... szép kis történet... :(((
2010. márc. 21. 11:08
 14/24 anonim ***** válasza:

ez mellébeszélés, most azért mert szabadelvű, abba nagy szabadelvűségébe akkor pont te nem férsz bele?

Itt valami sántít, ne higgy neki, de talizz vele, és két füles után mondd meg, h előadhatja az igazat, ha nem akar újabbakat.

2010. márc. 21. 16:05
 15/24 A kérdező kommentje:
Soha az életben nem emelnék kezet nőre ... Vannak más módszerek amik sokkal nagyobbat csattannak egy pofonnál... nem érdemes.. hiába azt mondta nem akar megbántani ennél jobban mondom köszi....
2010. márc. 21. 16:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Pff... szar ügy. De jobban jártál, hogy most mondta meg, mintha már hónapok óta járnátok és kiborulna a bili. Nekem is van egy ilyen barátnőm, aki folyton ott hagyja a pasijait, mert ő szabadelvű és független és bla bla bla...
2010. márc. 21. 16:51
 17/24 anonim ***** válasza:

jajj de aranyos vagy te drága....az a helyzet hogy a nők tudnak nagyon gonoszak is lenni, itt egy példa rá:S egyébként ez a szabadelvűség egy jó nagy álca, oylan mint a zsingliálca meg a femisnista álca, minden nő egy normális párra vágyik és szeretgetésre, és a filmeken lévős lábemelgetős csókra és szeretkezésekre. aki ezt nem vallja be az konkrétan buta:D ő is erre vágyik csak fél, vagy más tetszik neki eselteg:S tudom hogy fáj de simán lehet ilyen egyszerű oka is.

kitartás, és hidd el az ilyen aranyos pasiknak mindig lesz barátnőjük, az én párom is ilyesmi és imádom is:)

21 Lány

2010. márc. 21. 21:14
 18/24 anonim ***** válasza:
juuj én nagyon sajnállak. az a lány meg se érdemel téged:) bárcsak én találnék egy ilyen fiut...:)
2010. márc. 21. 21:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú a történeted és őszinte részvétem... :( 16F
2010. márc. 21. 22:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Óóó:( nagyon sajnálom... figyi ez a csaj meg sem érdemelt! :) 17/L
2010. márc. 21. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!