Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha eltűnök 3 napra, lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eltűnök 3 napra, lesz haszna? (Bonyolult történet ez)

Figyelt kérdés
Gyorsan felvázolom. Lány, fiú. Ő szeretett, én nem szerettem, de kedveltem. Ő elvileg nem szeret már, én viszont nagyon, nagy balhék, hisztik, minden genny dolog, utóbbi 1 hónapban normalizálódó viszony, beszélő, néha nagyon jó beszélgetések. Múlt hétvége: letörölt skyperól. Nem válaszolt hívásra, levélre, közösségi oldalon. Pedig bent volt. Karácsonykor ismeretlen számról hívás (rajta kívül vagy 3 ember ismeri ezt a telószámról), nem tudtam felvenni. Később felvettem másik skype-omról, és egy vicces kis üzenettel együtt karácsonyt kívántam neki. Persze, megint, szó nélkül letörölt. Bár van most egy "új" barátja, én úgy érzem, néha, hogy még mindig engem szeret, csak valamiért "küzd" ellene. Tudni kell, hogy én általában mindig megnézem az adatlapját, és tudtommal Ő is mindig szokta. De én már most nem tudok mit csinálni... Ha eltűnök egy 2-3 napra, teljesen, vajon pozitív, vagy negatív hatást fog kiváltani ebben az ügyben?
2009. dec. 26. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Haszna lesz, mert ha a másik fog téged e miatt keresni, mert hiányzol neki, akkor valószínűleg érez irántad vmi mélyebbet. De ha nem fog keresni, akkor tudomásul kell venned, hogy nem akar téged és kész, bármennyire is nehéz lesz. 27L
2009. dec. 26. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha direkt, akarattal akar elfelejteni engem?
2009. dec. 26. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
én is eltüntem egy hétre, miután megtudtam h megcsal a barátom..ő keresett meg és úgy-ahogy helyrehoztuk, kezd olyan lenni mint régen :) sztem jó ötlet
2009. dec. 26. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Harmadik napnál tartok. :) Eddig semmi. :/
2009. dec. 27. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!