Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele? Vagy haggyam? Vagy mit tegyek? (kicsit bonyolult történet)
Van egy fiu, akit kb 1 éve ismerek... Azóta "kavarunk".. vagyis inkább nem úgy nevezném, mert 2-3 havonta talizunk, és olyankor szoktunk 'kavarni'....
Ő állítólag nagyon belém van esve. Már barátai is mondták, hogy adhaténk neki egy esélyt stb.. De én nem szeretnék tőle semmi többet..
De mondta, hogy ő továbbra is várni fog rám... ://
De a lényeg az, hogy van egy barátja( elég jóba vannak) , és én vele jártam 1,5 éve kb.. És volt olyan hogy ő is ott volt, amikor taliztam azzal a pasival aki belém van esve, és haverjával(akivel jártam anno) sokkal jobban el voltam, hülyültünk egy csomót, meg volt valami enyhe flörtölgetés is.. Meg beszéltünk már MSNen(de annak a pasinak az msnjéböl, aki 'belém van esve'), és ott is nagyon jól el voltunk, meg 'flörtölgettünk' ...
Ja meg volt hogy kb 5 honapja egyszer egy buliba összefutottunk..És folyton elhívott magához.. Meg haza kisért stb.. De nem volt semmi!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek fel vegyem vele a kapcsolatot (msn) és beszéljek vele? És ha találkozni szeretne vagy valami, akkor találkozzak vele?:// ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!