Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult történet?!

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik és sokat szoktunk beszélgetni meg egyszer egy buliban smároltunk.

Nem az osztálytársam,de nagyon tetszik :$

Mindig hülyülünk meg minden.. de csak facebookon meg msn en. élöbe nem nagyon.. hogy tudhatnám meg hogy tényleg tetszek e neki? légyszives segítsetek

2011. ápr. 11. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
És ha rákérdeznél?
2011. ápr. 11. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:

"Nem az osztálytársam,de nagyon tetszik :$ "

Miért csak osztálytárs tetszhet? Egész magyarország az osztálytársával jár, csak én nem járhattam úgy látszik....

2011. ápr. 11. 14:49
 3/8 A kérdező kommentje:
hát azér nemakarok mert elég jóbarátom és ha nam tetszek neki akkor nemakarom hogy a barátságnak is annyi legyen :/
2011. ápr. 11. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:
:-/
2011. ápr. 11. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem pont most van ez.

nagyon jóba vagyok egy fiúval - nem smároltam vele, és osztálytárs - de mostanában nagyon megtetszett :s élőben is jól elvagyunk, és sok mindent megbeszélünk amit mással nem.

én elmondtam neki hogy tetszik (levélben, fb-n, van rá ok, hogy miért nem élőben) hát nem reagált, rá de ma amikor valamiről beszéltünk akkor azt mondta hogy jajj csak viccelek.. mármint a levéllel kapcsolatban, szóval lehet el se hitte. xd szerintem élőben mondd meg neki őszintén, de azt is, hogy nem fogod ezzel zaklatni, és, hogy csak azért mondod el, hogy ez ne álljon a barátságotok útjába. így a legtisztább. aztán lesz ami lesz

17/L

2011. ápr. 11. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy őszinte kérdéstől nem romlik el egy barátság.
2011. ápr. 11. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:

^

ha nem tudják megfelelően kezelni, tönkremehet.

pl. a pasi kínosan érzi magát a lány társaságában, stb. én csak azért mondtam el a fiúnak, mert ő tényleg elég érett ahhoz, hogy kezelni tudja ezt az egészet, és szerintem én is. de pl. ha gyerekes akkor megijedhet a helyzettől vagy valami... de még mindig így a legjobb, ha őszintén beszélnek. csak ne zaklasd utána, és ne is hozd szóba ha ez kellemetlen neki.

2011. ápr. 11. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

fogad meg egy tapasztalt nyugdíjas casanova tanácsát !

ha valakit meg akarsz hódítani, ne maradj sokat a baráti zónába, mert annál nehezebb lesz minden !

2011. ápr. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!