Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult történet, Szerintetek? 18/F
Sziasztok és köszi hogy olvasod, kell egy kis segítség...
Szóval.
Van egy csajszi ő is 18 éves. Nagyon tetszik meg minden, szombaton találkoztunk először, úgy volt bulizunk egy jót. Három barátnőjével jött, közülük az egyik annyira szétcsapta magát fehér rummal még a buli előtt, hogy mentőt hívtunk hozzá. ( Tipikus bizonyítási ingere támadt ) . Felhívta az apját a csajszi aki tetszik, és mondta h menjek be vele a korházba. Be is mentünk bár én meglepődtem hogy miért pont engem hívott magával mondom jó. Ott kicsit ki volt akadva, sírt egy kicsit én nyugtattam , fogta a kezem ölelgetett.. én meg viszonoztam is ... Nem akartam visszaélni a helyzettel így itt abba is maradt a dolog, hazamentünk....
Másnap felvettem msn-re és mondta, hogy sokat jelentett neki a tegnap este meg ilyesmik, és megbeszéltünk hétfőre egy találkozót...
A hétfői tali lezajlott, de se kézfogás, sem ölelés nem volt, elején puszi végén puszi, de egy csomót dumáltunk végig mosolygott :) . Be szerettem volna vele ülni egy kávézóba, arra sétáltunk de mondta, hogy ne ne ne ... ezt nem tudtam mire vélni, talán nem akarta hogy fizessek neki. ezekután még keringtünk a városban egy fél órát és elköszöntünk egymástól. Utána este beszéltünk, és szerdára megbeszéltünk egy újabb találkozót !
Szerintetek mi lesz ? Meg merjem csókolni ? Vagy ne siessem el? Ő mit gondolhat? Nem szeretném elrontani, mert nagyon tetszik a csajszi meg kezdem megszeretni :))
szerintem várj a csókkal még:)
a kézfogás ölelés mehet de h láthatóan nem akarja ne erőltesd, majd kialakul =) drukkolok ;)
Jól haladsz semmi kétség:)
Hát a csók még lehet korai de az a baj ez a lányon múlik hogy mi jön be neki, szerintem látni fogod rajta ha akarja, és nemhiszem h még fogja akarni:) -viszont bókolj neki sokat (csak aranyosan ne olyan macsosan :S)
Ne izgulj csak magabiztosan tuti meglesz a nő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!