Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltál már viszonzatlanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már viszonzatlanul szerelmes? Kérlek meséld el mi történt, hátha segít nekem a döntésben.

Figyelt kérdés
Köszönöm 17/L
2010. márc. 15. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Most is épp ilyen helyzetben vagyok, és sokszor érzem úgy, hogy már nem bírom tovább. Egy nagyon jó barátomba vagyok szerelmes, történtek is dolgok, de igazából tudom, hogy ő nem érzi azt, amit én. Nagyon rossz, nem tudok kilépni ebből, elkerülni nem tudom őt, nem is akarom, de így meg nagyon nehéz elfelejteni és továbblépni. 16/L
2010. márc. 15. 16:44
 12/17 A kérdező kommentje:

16:34

ezer százalékosan átérzem, hogy mit érzel....ő is folyton becsajozik meg ilyenek...

de ami a legjobban nehezíti az egész helyzetemet, az az, hogy nagyon jó barátokká váltunk, és félek lépni nehogy elcsesszem a barátságunkat... :( Viszont így annyira szenvedek :S

2010. márc. 15. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Persze, most is az vagyok, viszonzatlan... Borzalmas.
2010. márc. 15. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt. Szerettem a pasit, ő észre sem vett, összejött egy másik lánnyal. Majd megőrültem. Ő csókolta, ő ölelte, neki mondta hogy SZERETLEK! Aztán a csaj szakított vele. Most nekem köszönget a pasi lassan 4 hónapja megy csak ez. Kezdem feladni. De ahogy meglátom rájövök, hogy miatta érdemes reggel elindulnom. Belenézek a kék szemébe és ott van végem=(
2010. márc. 15. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik egy srác.Nem merek felé közeledni.Sokan mondták,és most is mondogatják, hogy miért nem mondod el neki? nem veszíthetsz semmit.Igazából azért nem teszem,mert nincs merszem.Nemtudok a szemébe nézni úgy, hogy ne felejteném el mé a saját nevemet is. Csak hebegek-habogok ha a közelében vagyok.Pedig általában ilyen téren nincs velem gond.Csak nála.Mert szeretem.Csak azért nem mondom,hogy mondd el neki mit érzel,mert saját magamból kiindulva azt kell hogy mondjam,lehetsz akármilyen nagydumás,ilyenkor megbénulsz.De ennek ellenére csak jót kívánok, és azt, hogy sikerüljön összejönnöd vele.Majd a sztori végét megoszthatod velünk : )

L/15

2010. márc. 15. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
most is van:/...nagyon szeretem, de ő engem le se szar:S..felvettem msn-re és nagyon bunkó velem:(...pedig néha meg úgy viselkedik, mintha én is tetszenék neki...de legtöbbször bunkó és nem mutat különösebb érdeklődést:(...már tényleg nem bírom ki:(
2010. márc. 15. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Én szeretek/szeretem egy lányt sok mindenkinek adott esély de nekem nem minden nap látom mert osztály társak vagyunk és már másfél éve viszonzatlanul....és csak egyre rosszabb... 16/F
2010. márc. 15. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!