Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már viszonzatlanul szerelmes? Kérlek meséld el mi történt, hátha segít nekem a döntésben.
16:34
ezer százalékosan átérzem, hogy mit érzel....ő is folyton becsajozik meg ilyenek...
de ami a legjobban nehezíti az egész helyzetemet, az az, hogy nagyon jó barátokká váltunk, és félek lépni nehogy elcsesszem a barátságunkat... :( Viszont így annyira szenvedek :S
Nekem is nagyon tetszik egy srác.Nem merek felé közeledni.Sokan mondták,és most is mondogatják, hogy miért nem mondod el neki? nem veszíthetsz semmit.Igazából azért nem teszem,mert nincs merszem.Nemtudok a szemébe nézni úgy, hogy ne felejteném el mé a saját nevemet is. Csak hebegek-habogok ha a közelében vagyok.Pedig általában ilyen téren nincs velem gond.Csak nála.Mert szeretem.Csak azért nem mondom,hogy mondd el neki mit érzel,mert saját magamból kiindulva azt kell hogy mondjam,lehetsz akármilyen nagydumás,ilyenkor megbénulsz.De ennek ellenére csak jót kívánok, és azt, hogy sikerüljön összejönnöd vele.Majd a sztori végét megoszthatod velünk : )
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!