Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lelki, testi bantalmazas utan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki, testi bantalmazas utan hogyan felejtsem el a parom?

Figyelt kérdés
megprobalom roviden a lenyeget irni pedig tudnak mit irni. nos 5 eve vagyunk eggyutt van egy 2 eves kisfiunk. a parom 2 eve bantalmaz. feltekenysegbol. egyszer bekattan es azt mondja tonkrettetem az eletet es elkezd idegeskedni es amikor mar kuldene engem el ramparancsol,hogy szedjem ossze a ruham mert megol ha nem megyek el innen.mikor szednem a ruhaim akkor meg azert kiabal hogy en felelembol vagyok vele. nem lehet rajta kiigazodni.hiaba imadja a gyereket nem bantja de megis olyanokat mond neki hogy mondja nekem k.va vagyok meg ilyenek hm a kisfiunk meg beszel mar es mondja. katasztrofa. 4 honapja kitepett a hajambol (azota egy folt ottmaradt nem is nol) a terdemen zuzodas volt,fekete folt volt a karomon nem is lila hanem fekete. anyam mikor elkuldte akkor 2 napig kulon voltunk en meg visszajottem hozza buta fejemmel.most ezen a nyaron volt hogy reggel nem akartam koran hajnalba lefekudni ugy kikattant hajnali 5 kor hogy a kest kereste hogy leszur vegul nem nyult a keshez.gyujtoval akarta a szamat gyujtani de annyira panikba estem hogy lefogott.nem hogy elfujtam volna a gyujtot mikor a szamhoz rakta ,meg sikitottam annyira vedekeztem egy gyujtotol tiszta véraláfutas volt a nyakam melkasom ugy panikoltam. de megis felek elvesziteni sajnalom hogy a fiat nem latja mert egy darabig nem mernek meg az utcara se kimenni. mit csinaljak? nincs a neven a gyerek
2015. szept. 30. 08:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Jól van,megtetted az első nagyon fontos lépést,otthagytad!

Bravó :)

Fontos lenne,hogy hangfelvételt készíts a fenyegetéseiről.

Alkalmazást Droidra találsz hozzá,bár nem tudom személyiségi jogok miatt mi van,lehet-e hangfelvételt készíteni telefonálásról...

Személyesen nagyon rizikós csinálni, mert ha lebuksz vele, bármi történhet.

Sajnos amíg vér nem folyik, nincs a kezedben bizonyíték valamilyen formában, addig a rendőrség nem biztos, hogy össze fogja magát törni.

Az is lehet "megoldás" esetleg, ha tanúk előtt fenyegetőzik.

Kérlek óvatosan "bánj" azokkal a tanácsokkal,amiket fentebb írtam,nehogy baj legyen belőlük.

Kitartás, minden rendbe fog jönni, a legfontosabb és legnehezebb lépést megtetted:)

2015. okt. 8. 02:52
 12/20 A kérdező kommentje:
hangfelvetelt csinaltam hogy meg fenyegetett de anyám mondta hogy ne mutassuk meg mert lefoglalhatjak a telefont. zaklatasert tudjuk fel jelenteni max
2015. okt. 8. 17:31
 13/20 A kérdező kommentje:
mikor mamahoz átmentem ott is volt a párom es kihivtuk a rendőrséget. kijöttek. a szomszéd latta az ablakból hogy elküldte a rendor. a volt párom visszajött ra 5 percre es megint ugyanazazok a rendőrök kijöttek de mar 4 rendor volt lent a volt párommal mi hívtunk taxit es ugy tudtunk a család ki segítő be lehutni mert mamamat is fenyegette es igen a szomszéd mindent hallot
2015. okt. 8. 17:36
 14/20 A kérdező kommentje:
tavoltartasit nem kerhetek mert nem egy fedel alatt elunk. esetleg a csaladkisegito tudna bizonyítani ha a volt páromnal vette vedelembe a gyereket a gyám. ok tudtak hogy eggyütt elunk es hogy tortent mar bántalmazás. valahogy kene ha 1 hónapra az se baj tavoltartasit?
2015. okt. 8. 17:41
 15/20 A kérdező kommentje:
beszeltem vele telefonon annyit kert nem zaklat tobbet csak neha beszelni akar velem telefonon.
2015. okt. 8. 19:08
 16/20 anonim ***** válasza:

A hangfelvételről csinálj másolatot, kérdezz rá egy ügyvédnél(találsz a Neten),hogy elvennék-e a telefonod.

Ne telón, mondjuk pendriveon mutasd be a felvételt a rendőrségen, mond azt,azt a telefonról letörölted.

Látták a szomszédok, ok.

Egy hangfelvétel szerintem többet ér,mert hiába látták,mondhatja azt is, csak a gyerekét jött meglátogatni, szal bármit mondhat.

NAGYON FONTOS, AMIT MOST ÍROK!

Azt mondja, nem zaklat többet,csak beszélgetni akar.

Ez annyit jelent, hogy taktikát váltott.

Most jön a "megváltozom", meg a "így szeretlek, úgy szeretlek ",lehet tettekkel is bizonyítani akarja majd.

BE NE DŐLJ NEKI!

NEHOGY VISSZAMENJ HOZZÁ!

Empátiát kizárni, ez egy féreg,bármit tesz az is marad, holnap, jövő héten,1-2 év múlva is.

Nehogy visszakönyörögje magát!!!!

Arra számíts,ennek itt nincs vége,lehet kicsit beijedt a rendőröktől,nem tudom.

Vagy látja,nem megy semmire az agresszióval.

Légy nagyon észnél, és kitartás!:)

2015. okt. 9. 01:41
 17/20 A kérdező kommentje:
ma beszeltunk es valojaban tettekel akarja bizonyitani hogy o szzeret. nem engedte hogy de fessem a szemem mar ma azt mondta hogy festhetem meg minden . tiszta ellenkezo. nem tudbam. leelni megint rabsagban a fejem. most o belenyugodot hogy itt vagyok anyamnal es ha jon leviszem a gyereket. de igazabol nem a gyerekkel jatszott hanem velem foglalkozott. es minden. nap jonni akar. nagyon nehez. a gyerektol nem tilthatom el. rossz ezek utan igy talalmozni vele.
2015. okt. 9. 23:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, nehogy bedőlj neki!!!

Agresszióval nem ment semmire,most jön a a behízelgés és az érzelmi zsarolás.

A gyereket használja, hogy a közeledbe férkőzzön.

Te mondtad, állandóan találkozni akar a gyerekkel, de mikor ott van, veled foglalkozik.

Meg ne sajnáld!

Mondtam,empátiát kizárni!

Ő ugyanaz a mocsok, aki korábban volt,az emberek ilyen hirtelen nem változnak ennyit.

Szerintem ki kellene zárnod az életedből teljesen,gyerektől eltiltani, ez az én személyes véleményem.

Nagyon legyél észnél,mert egy másik oldalát fogja mutatni, az nem ő,az egy nem létező személy, ezt ne feledd!!

Most engedményeket fog tenni,beígér mindent,ez így megy...

Ugye okosabb vagy annál, hogy be tudjon palizni!?

2015. okt. 10. 18:01
 19/20 A kérdező kommentje:
ma is jott. tegnap meg elfogadta hogy bolcsibe viszem a gyereket ma mar mondta ő nem akarja engedni,es hozzatette hogy en fiuzni mennek el akkor. pedig tegnap elott, még megbizott bennem. nem nem akarok neki bedölni. 1 eselyt adtam neki elcseszte.kerdezte ma nem e megyek oda hozza, majd ő visszahoz. nem mentem isten orizzen.
2015. okt. 11. 01:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagyon helytelenül, de adtál neki még egy esélyt, gyorsan eljátszotta szerencsére.

Nem mindegy, bízik-e benned vagy sem?

Ez egy elmebeteg szemét , te pedig felnőtt ember vagy,azt csinálsz, amit akarsz.

Nem tudom, én a helyedben nem örülnék, ha a gyerekem egy ilyen mellett,közelében nőne fel.

Nem akarlak túlzottan befolyásolni, a te életed,a te döntéseid.

Szerintem ezt az "embert" teljesen ki kellene zárnod a gyereked,és a saját életedből.

Az exeddel csak a baj lesz,se neked,sem a gyerekednek nem használ a jelenléte.

Tudom, össze vagy zavarodva, de tessék magad tartani a döntésedhez,innentől neki annyi.

Kitartás :)

2015. okt. 11. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!