Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, akinek már volt lelki/testi bántalmazó párja?!
Szeretnék véleményt (segítséget?) kérni ezzel kapcsolatban.
Csak olyan nőtársam írjon privátban(!!),akinek volt/van (sajnos) ebben tapasztalata.
Leírnám a történetemet,ami sajnos még most is tart..,szeretnék véleményt/tanácsot kérni,ki mit tenne a helyemben.
Szia
Egy ismerősöm került ilyen kapcsolatba,akinek próbáltam segíteni, szóval van valamennyi rálátásom,ha gondolod írj,hátha tudok valami okosat mondani.
27F
Azt nem értem, miért vagytok együtt egy olyan emberrel, aki bántalmaz titeket. Lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de valaki magyarázza már el...
20/L
7- én abban a reményben voltam benne, hogy hátha változik idővel. De nem változott. Így szakítottam.
Valószínűleg kérdező, ez lesz a megoldás a te esetedben is, hogy elhagyod. De azért szívesen segítek bővebben is, írj nyugodtan!
"Csak olyan nőtársam írjon privátban(!!),akinek volt/van (sajnos) ebben tapasztalata. "
Tipikus vak vezet világtalant esete. Szerinted egy olyan fog segíteni, aki maga sem tudj megszabadulni egy ilyen problémától? Ki kell lépni az ilyen kapcsolatból és nem a mesékben hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!