Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/Nők, akinek már volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, akinek már volt lelki/testi bántalmazó párja?!

Figyelt kérdés

Szeretnék véleményt (segítséget?) kérni ezzel kapcsolatban.

Csak olyan nőtársam írjon privátban(!!),akinek volt/van (sajnos) ebben tapasztalata.

Leírnám a történetemet,ami sajnos még most is tart..,szeretnék véleményt/tanácsot kérni,ki mit tenne a helyemben.

2015. aug. 26. 00:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen nők életképtelenek, kell nekik akik pàtyolgatjàk, egyengetik az ùtjukat, hogy legalàbb észbekapjanak, felismerjék a gyengeségeiket. Szòval hiàba tűnik szomorù dolognak, hasznos tapasztalatokkal lesznek gazdagabbak ezek a nők, később a lelkisebek ellenére is hasznukra vàlik
2015. aug. 26. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:

11-es.

Áruld már el miről beszélsz?

Kinek? Mire van szüksége?

Az ilyen nőknek módszeresen van lerombolva az önértékelésük,semmi szükségük egy ilyen kapcsolatra.

A lélektana,a kényszerítő eszközök hasonlóak,mint a politikai,hadifoglyok esetében.

Persze csak azzal lehet ezt megtenni,aki hagyja, de nem ilyen egyszerű ez.

Hülyeségeket meg ne beszélj.

F

2015. aug. 26. 17:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Itt nem a mesékről van szó,kedves 1. hozzászóló.

Elég rossz gyerekorom volt,2 lábbal állok a földön.Édesanyám 1 hónapig a szemem előtt szenvedett rákban,a szemem előtt halt meg tavaly januárban.

Nem vagyok naiv,semmi ilyesmi.

De ha valaki anyagilag és érzelmileg is zsarolva van,és meg van kötve,sajnos a költözés nem jön össze olyan egyszerűen..Erre kérek külső rálátást.Hátha valakinek van bármilyen tanácsa.Mivel nincs senki,akivel megbeszélhetném,így már odáig fajult a dolog sajnos,hogy ide jöttem.

Ártani már nem ártok vele,szóval..

2015. aug. 27. 00:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen egyébként minden hozzászólást,mindenkinek válaszolok!

Szép estét!

2015. aug. 27. 00:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen régebben, de teljesen kijöttem belőle, ha gondolod, írj. :)
2015. szept. 4. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!