Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után még bánthat vajon?
Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, nagyon sok mindenen átmentünk már. sok volt már a veszekedés és ebből jött az a probléma, hogy néha mikor veszekedtünk, annyira felidegesítettem, hogy egyszer megütött (arcon) aztán azonnal meg is bánta, nem ütött nagyon, volt már olyan is hogy megszorította a nyakam, szorosan csípett. de én vissza is adtam... nagyon rég voltak már ilyen veszekedések, de ha lenne valami nagyon durva baj vajon mit tenne? nem szeretném ha többször előfordulna hogy fizikailag bánt.2015. júl. 27. 19:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem,ha már előfordult,akkor ha felidegesíted vagy valami neki nem tetsző dolgot teszel előfordulhat ismételten. :(
2/7 anonim válasza:
1-essel egyet értek, ez még bőven előfordulhat legközelebb is, és ki tudja mit tenne még, ha valami nagyon borzasztót tennél vagy mondanál.
És erről beszéltél már amúgy vele? Mert kéne, és el kéne neki mondanod h félelmeid vannak emiatt. De ha nem is mersz vele beszélni sem erről illetve próbáltál de nem lehetett, akkor nem tuti , hogy vele kéne egy kis bébit összehozni.
3/7 anonim válasza:
Ha egyszer meg tette akkor többször is meg teszi. Tudnál élni olyannal életed végéig aki kiszámithatatlan? És ha egyre durvábbakat csinál? Később ha gyereketek lesz őket is ugyan ugy verni fogja. Saját tapasztalatomból mondom hogy jobb ha ott hagyod.
4/7 A kérdező kommentje:
könnyű azt mondani, hogy hagyjam ott. ez nem ilyen egyszerű.. nagyon szeretem :(
2015. júl. 27. 19:54
5/7 anonim válasza:
Hát igen mondani könnyű de egy pofont lekeverni is nagyon könnyű...
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlen értek egyet azzal, hogyha egyszer megtette többször is meg fogja. DE! ha kétszer megtette, akkor már biztos. Tök mindegy, hogy csak egyszer ütött meg, máskor meg megszorította a nyakad. Az már több mint egy. Egy előfordulhat, ilyen olyan okból. Ott rá kell jönnie, hogy hülye volt és többet nem csinálni semmi hasonlót. Aki amúgy is aggresszív, annál már egy is gond, aki amúgy normális csak végképp felidegesítetted, és nincs hozzászokva hogy ezt hogy kell kezelni annál előfordulhat EGY alkalom. Kettő után mindenféle körülményektől függetlenül vége...
7/7 anonim válasza:
Már többször is előfordult,erre meg nincs mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!