Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki, testi bantalmazas utan hogyan felejtsem el a parom?
Igazából végig sem kellett nagyon olvasnom kiegészítést,teljesen egyértelmű a helyzet!
AZONNAL MENEKÜLJ A GYEREKKEL!!
Minél tovább vagy vele,annál nehezebb lesz otthagynod,annál jobban leépíti az önbizalmad,az önbecsülésed.
Kérj segítséget szülőktől,barátoktól!
Valahova csak tudsz menni.
Esetleg hívd fel a NANE-t vagy a Nők alapítványa szervezetet,ott adnak ingyenesen konkrét tanácsot!
Bármi történik,azonnal látlelet,csinálj te magad is fényképeket,később jól jöhet.
Kitartás és fel a fejjel!:)
Szabadulj meg tőle a legrövidebb úton!
Ezt komolyan kerdezed?? Ne legyel mar sulyos idiota, azonnal menekulj!! Azt akarod, hogy a gyereked ebben nojon fel? Inkabb ne lassa az apjat, minthogy pszichopata apja legyen aki ki tudja mikor kattan be es bantalmazza ot is..
Ennyire nem lehetsz felelotlen, azonnal lepj es soha ne nezz vissza!
#2 Jól mondja,felejtsd el,láthatja-e a gyerekét,és mikor!?
Az iránta érzett empátiád kell legelőször kizárnod,különben soha nem fogod otthagyni.
Ő nem egy érző,normális ember,semmit nem érdemel,ezt tudatosítsd magadban!
Egy pszichopata,kisebbségi komplexusos gyökér,ezzel mindent elmondtam róla.
Uristen. Előszőr is magamhoz kell térnem ettől a történettől. [link] itt tudsz segitséget kérni.
Amin megdöbbentem, hogy nem tudod, hogy mit csináljál.
Inkább ebbe nem mennék bele. 28L
Még te sajnálod őt?Hogy lehetsz ilyen idióta? Mire vársz?Hogy legközelebb tényleg beléd szúrja a kést?Mert megteszi,hidd el!
Legalább a gyerekedre gondolj,ha már magadat sz árba se nézed!Azonnal költözz el!
Öcsédnek nem gondolkodni kellene,hanem azonnal 2 haverral odamenni érted,és hazaköltöztetni!
Nem is értem,min gondolkodik?
Beszélj anyukáddal,és az öcséddel, hogy komoly a helyzet!
Addig is húzd meg magad, talán nem talál be ez az állat.
Valami barátnő esetleg, ahova addig is tudnál menni? (amíg az idióta öcséd gondolkodik, már ne haragudj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!