Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kínzom magam ezzel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kínzom magam ezzel, miért kérdezősködöm?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a barátom 20 éves, 5 hónapja vagyunk együtt... és szeretjük is egymást, harmónikus a kapcsolatunk, sosem vitázunk, teljes az összhang.

nincsen tabu téma, mindenről nyiltan tudunk beszélni, még az exekről is.

beavattuk a másikat, elmeséltünk mindent egymásnak, a fájdalmainkat, a csalódásainkat stb.

sem Ő sem én nem tartom a kapcsolatot egyik exxel sem.

mégis megmondtuk egymásnak, h annak ellenére, h nem szivesen beszélünk erről ha kérdez a másik szivesen válaszolunk.

de én nemértem magam, eszméletlenül féltékeny vagyok, mégis folyton az exeiről kérdezek, Ő mesél róla, de nem szívesen, de nincsenek titkai előttem.

amikor kérdezek és válaszol fáj, és gyűlöletet érzek irántuk énis, de mégis mindig kérdezek valamit,nemértem miért kínzom magam ezzel...?

2010. márc. 14. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ki a szart erdekel kivel volt elotted.Az szamit,hogy most veled van.Ostoba tizeneves problemak.Tanulj es allj meg a sajat labadon!
2010. márc. 14. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiány legjobb gyógyszere a SOK LÓVÉ !!
2010. márc. 14. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem is..

Kérdezősködök,aztán annyira féltékeny leszek, majd rájövök, hogy egy senki vagyok, csúnya vagyok, béna vagyok, stb...

2010. márc. 14. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam,most próbálom lekűzdeni.Mérlegeltem,és arra jutottam,hogy ez csak mérgezi a kapcsolatunkat amellett,hogy semmi értelme nincs az egésznek.Szerintem ezt valahol te is tudod,de mégsem bírod megállni,hogy ne kérdezgess:)De tényleg,mérlegeld a dolgokat,Ő mostmár a tiéd,jó a kapcsolat(úgy ahogy leírtad)ne bonyolítsátok szándékosan vagy felesleges haszontalan dolgokkal.

20/L

2010. márc. 14. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Ahogy mondani szokták: aki kíváncsi, hamar megöregszik!

:-D

2010. márc. 16. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!