Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kínzom magam ezzel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kínzom magam ezzel, miért kérdezősködöm?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a barátom 20 éves, 5 hónapja vagyunk együtt... és szeretjük is egymást, harmónikus a kapcsolatunk, sosem vitázunk, teljes az összhang.

nincsen tabu téma, mindenről nyiltan tudunk beszélni, még az exekről is.

beavattuk a másikat, elmeséltünk mindent egymásnak, a fájdalmainkat, a csalódásainkat stb.

sem Ő sem én nem tartom a kapcsolatot egyik exxel sem.

mégis megmondtuk egymásnak, h annak ellenére, h nem szivesen beszélünk erről ha kérdez a másik szivesen válaszolunk.

de én nemértem magam, eszméletlenül féltékeny vagyok, mégis folyton az exeiről kérdezek, Ő mesél róla, de nem szívesen, de nincsenek titkai előttem.

amikor kérdezek és válaszol fáj, és gyűlöletet érzek irántuk énis, de mégis mindig kérdezek valamit,nemértem miért kínzom magam ezzel...?

2010. márc. 14. 19:55
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

már nemtudok semmit sem kérdezni, mert mindent elmesélt... de amikor meséli annyira belém hasít a fájdalom és a félelem, hogy megjelennek....

de hogyan álljak le mégis ezzel, hogy ne kérdezzek, és ne csináljam ezt? tanács?

2010. márc. 14. 19:56
 2/15 anonim ***** válasza:

A féltékenység az önbizalomhiányból fakad, azt hiszed, nem vagy képes megtartani.

Tartsd szem előtt, hogy az embernek a párját a múltjával együtt kell elfogadnia.

2010. márc. 14. 19:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Én sem értelek.

Két dolgot tudok elképzelni: vagy éretlen vagy még komoly kapcsolatra, vagy önbizalomhiányod van, és állandóan összehasonlítgatod magad másokkal (akik korántsem olyan tündérkirálykisasszonyok, mint akiket te a fantáziáddal elképzelsz.)

Elég könnyű így megmérgezni a kapcsolatot. Örülj a MÁNAK, és ne a múltban élj!

2010. márc. 14. 19:58
 4/15 anonim ***** válasza:
El fogod marni magad mellől ezt a fiút! Egyszercsak megúnja, mert kínos neki. Fogd vissza magad és ne kérdezősködj!
2010. márc. 14. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A kommentet úgy írtam, hogy a tiedet még nem is láttam. Félsz, h megjelennek és elveszik. Baromság. Azért van veled, mert te kellesz neki. Ráadásul nem tudsz tenni semmit, vagy önszántából veled marad, vagy nem. Kényszeríteni nem tudod, a bizalmatlansággal és féltékenykedéssel viszont el tudok üldözni.

Gondolj arra, hogy az exek is alakították a párodat, nekik is köszönheted, hogy olyan lett, amilyen, és amilyennek szereted. Ha nem tudod elfogadni a múltját, az azt jelenti, hogy nem szereted eléggé. Ha nem tudod elfogadni a múltját, nem lesz jövőtök.

2010. márc. 14. 20:01
 6/15 A kérdező kommentje:

igen sajnos önbizalomhiányom van, ezt már sokan mondták... de nemtudom leküzdeni:S

oké, köszönöm akkor leállok ezzel a kérdezösködéssel, majd visszább veszek.

2010. márc. 14. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem íróknak. A fiú előbb-utóbb megunja. Nem szeretik ezt a témát a fiúk,jobb lenne a ti kapcsolatotokat szépítgetni.Ha még sokáig így viselkedsz,keres magának mást.
2010. márc. 14. 20:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Szereted kínozni magad, sajnálni magad, ez jellemző a legtöbb magyar emberre... észrevetted már te is szerintem. Hülyeségeket csinálnak, meg drámát maguknak, mert anélkül unalmas lenne. Te is ha nem csinálnád ezt boldog lehetnél a barátoddal... semmi gondotok nem lenne. Uncsi lenne egy idő után igaz?
2010. márc. 14. 20:09
 9/15 anonim ***** válasza:

Tyűűűhhhhaaaaa

Ez aztán az élet.

És házatok van már meg kocsitok és biztos megélhetésetek?

És melyik országba mentek idén nyaralni és hány hónapra??

2010. márc. 14. 20:11
 10/15 anonim ***** válasza:

"Miért kínzom magam ezzel,..."

Tényleg! Miért kínzod magad ezzel?

2010. márc. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!