Ezzel nem kínzom őket?
Figyelt kérdés
A kutyám babakádjába engedek vizet és rakok bele békákat és hagyom h úszkáljanak :D. Néha csinálok nekik hullámokat, papírhajóba is belerakom néha őket és játszok velük :D lehet h beteges de én szeretem csinálni.2011. jún. 20. 15:36
1/10 anonim válasza:
ne csináld sokáig és utána engedd el őket.
2/10 anonim válasza:
Nem feltétlen beteges, énis szeretek játszani az állatokkal, és ha nem bántod őket, nem tartod fogva (jó most ez pont az, de gondolom elengeded őket) akkor szerintem belefér. Ember - természet kapcsolat új megvilágításban :D, én bogarakkal csináltam ugyanezt kiskoromban, csak medencében meg vizes gödörben, homokozóban.
3/10 anonim válasza:
De igen, kínzod. A klóros víz, ami a csapból jön, nagyon árt nekik. Plusz a fogdosás sem jó.
Ráadásul védett állatok, ezt nagyon nem lenne szabad csinálnod!
4/10 anonim válasza:
Szerintem kamu a kérdés, de ha nem, akkor ne csináld, mert minden hazai kétéltű védett, ergo a befogásuk is bűncselekmény.
5/10 anonim válasza:
miért lenne kamu? én is játszottam kisgyerek koromban békákkal. első voltam.
6/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Mindenki fogott már békát ráadásul itt vannak az udvaron. utána úgyis elengedem őket. amúgy a víz kútból van.
2011. jún. 20. 18:23
7/10 anonim válasza:
én is fogtam a multkor 14 darabot, játszottam velük, majd elengedtem. méghogy kamu. -.- 12 fiu
8/10 A kérdező kommentje:
ja amúgy bűnöző vagyok? :D
2011. jún. 21. 11:53
9/10 anonim válasza:
Nem vagy bűnöző, csak meggondolatlan és (még) nem tiszteled a természetet.
Ez az állatoknak nem jó. Ha téged megfogna egy nálad 100-szor nagyobb lény, ide-oda rakosgatna, szórakozna veled, neked milyen lenne?
Tudom, hogy most nem vagyok népszerű ezzel a véleményemmel, de az a helyzet, hogy tényleg nem helyes, amit csinálsz. Nem lenne jobb inkább a kertben megfigyelni őket? Hogy közben azt csinálnak, amit akarnak?
10/10 anonim válasza:
a természetben elugrálnak... ha nem műti, dobálja őket,akkor ideig óráig elvannak a békák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!