Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak e vagy nem?
Segìtsetek,ha tudtok.
20 éves vagyok,4 éve együtt barátnőmmel.mindkettőnknek első komoly kapcsolat.komolyabb felfogás vagyunk mit a tipikus tinip×cs-focista páros...ő fél éve megcsalt engem,félig elhanyagolás,félig kalandvágy miatt.de az le lett tudva,én igyekszem elfelejteni,ő meg az igazi szerelmes jókislány lett...de sajnos unalmas a kapcsolat,hiába teszek meg bármit.neki nem annyira,inkább nekem (távkapcsolat,hetente kéthetente van pár nap) de nem érzem teljesen jónak,valamit hiányolok.
Úgy érzem 2 lehetőség van.vagy maradok a kapcsolatban,és továbbra is mindent elkövetni,és talán jó lesz,vagy hiába fáj,de hagyjam abba,és próbáljak túllépni.
Véleményetek? Vagy esetleg tapasztalat?
Köszi
félrekúrt,előtte szervezkedett a hátad mögött,megelőzte az egészet minimum egy randi.
ilyen undorító patkány árulóval hogy tudtál együtt maradni egyáltalán?
Ha megcsalt, gondolom a bizalom is hiányzik már. Gyáva embernek tartom az olyat, aki megcsalja a másikat, 2 okból: - nincs benne annyi bátorság, hogy elmondja a másiknak, ha valami nem stimmel a kapcsolatban,
- nincs benne annyi, hogy kilépjen a kapcsolatból, ha már nem megy az egész, ezért inkább porig alázza a másikat és saját magának is rossz érzéseket okoz.
Ha felmerül benned egy ilyen kérdés, hogy elhagyd-e, akkor már régen nem az igazi az egész. Ha mindent megtettél, és ő is, hogy javuljon a dolog, de mégse történt meg, akkor lépj tovább.
Esetleg valaki,aki döntött így vagy úgy,privátba írna nekem?
Sokat segíthetne vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!