Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, a párom sokkal jobban illik az exéhez és állandóan önértékelési problémáim vannak emiatt, szakítsak vele?
Nekem is sokáig voltak ilyen gondjaim- pontosabban, hogy az egyik barátjával jobban összeillenek én meg kilógok, de rajta sosem éreztem, hogy kéne neki az a lány, mindig azt erősítette bennem, hogy legyen elég önbizalmam és hogy engem szeret, mindig mondogatja még most is, azóta is együtt vagyunk :) Nekem az segített nagyon sokat, hogy őszintén elmondtam neki, hogy nagyon bánt, meg hogy féltékeny vagyok és ő ezt elfogadta. Ketten próbálunk tenni ellene, nagyon sokat segít, hogy ne érezzem rosszul magam és a másik lány felé semmi "olyan" érdeklődést nem is mutat, velem viszont folyton figyelmes, szóval lassan múlik a rossz érzés.
Szerintem te is úgy jársz a legjobban, ha elmondod neki, hogy nem bírod így és ha fontos vagy neki, igyekezni fog, hogy változzon a dolog :)
Ugyanígy voltam mint te!
2 évig tartott a kapcsolat ebből egy évet így éltem le! Nagyon letud húzni az ilyen..és természetesen mindenre kihat! :\
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!