Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak ma egyik emiatt?
A kapcsolatunk amugy is hadilabon allt foleg bizalom teren, a multban a parom rengeteg okot adott a felteknysegre es persze mindig en voltam a hulye. Utolag mindig bocsanatot kert...
Lattam ma egy beszelgetest kozte es az egyik baratja kozott. A haver elhivta valahova es mondta, hogy van az o baratnojenek egy baratnoje aki szerint o jol nez ki, es, hogy legkozelebb elhivhatna azt az X lanyt akivel aztan 'lehetne valami'. A parom mondta, hogy mutassa meg a profiljat (fb), majd mondta, hogy csinos, adja at udvozletet.
Ez ok arra, hogy elhagyjam a parom? Aztan nem volt semmi koztuk (ebben 80%-ban biztos vagyok), nem is talalkoztak elvileg.
Pasik, ha azonnal nem utasitja el az ilyet (basszus de azt kellett volna, most olyan megalazva erzem magam!) a ferfi az azt jelenti, hogy siman megcsalna?
A nemeteket kerlek irjatok oda!
ha a haverom nekem mondott volna ilyet, ha épp vicces kedvemben lettem volna én is elkértem volna a linket és valami poént mondtam volna rá...szerintem a te barátod sem akart a lánytól semmit...
22F
Siman elhagynám mert nem tisztel és ha olyan lenne a helyzet gondolkozás nélkül megcsalna.
A másik hogy a barátja sem tisztel se téged se a kapcsolatotokat,mert akkor nem ajánlgatna más csajokat a pasidnak.És persze a pasidat ez egyáltalán nem zavarja és ilyen barátai vannak...akkor ő sem sokkal különb.
Párkapcsolatban élő férfiként engem nem nagyon érdekel a barátnő barátnője, se a képe, se a társasága.
Az enyémnél úgyse jobb. :D
A barátod meg nem érez ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!