Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párommal csütörtökön találkoztunk utoljára.. Ma lett volna egy találkozónk, csütörtök este óta nem beszéltünk. Írtam neki sms-t, e-mail-t, próbáltam felhívni, kicsörgött de semmi. Nagyon aggódom... mit csináljak??
2010. márc. 14. 11:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Felszívódás szaga van szerintem is, de az is lehet, hogy történt vele valami baj (szerintem ezt nem kell rögtön kizárni)... nem a kórházakat kell felhívni, a legegyszerűbb elmenni személyesen náluk (ha ma nem jelentkezik egyáltalán) és tisztázni mi van. Ha a srác szülei még nem ismerik a lányt nem is tudnak a létezéséről, nem fognak szólni a lánynak, hogy (ne adj Isten) baleset érte, vagy valami nagyobb gond lépett föl. Ezért kell személyesen megkeresni, de ha csak felszívódott, akkor is megérdemli ez a lány, hogy szemtől szembe mondja meg neki és nem úgy, hogy kétségek közt hagyja és miatta idegesíti. Szóval holnap menj el náluk és érdeklődj felőle, ezért senki nem fog megharagudni!
2010. márc. 14. 14:19
 22/28 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2010. márc. 14. 15:18
 23/28 A kérdező kommentje:
Elmentem hozzájuk, most értem haza. Beszéltem az apukájával, mondtam neki, hogy csütörtökön találkoztunk utoljára, mondta, hogy igen, csütörtök este hazajött, aztán pénteken elment és azóta nem ment haza. Szal nem felszívódásos a dolog szerintem.. Egész nap próbálom hivogatni, de semmi.. most írok pár levelet iwiw-en az ismerőseinek, hátha tudnak valamit róla.
2010. márc. 14. 15:30
 24/28 A kérdező kommentje:
Jelentkezett! Ajj.. úgy megkönnyebbültem :D
2010. márc. 14. 19:53
 25/28 anonim ***** válasza:
És mit mondott, hol volt, mit csinált, miért nem hallottál róla 3 napig?
2010. márc. 14. 22:02
 26/28 A kérdező kommentje:
Megvolt az oka... de semmi köze sincs a kapcsolatunkhoz.. de most rosszul érzi magát, hogy nem jelzett nekem.. Majd megbeszéljük holnap.. Annyira örülök, hogy épségben van :)
2010. márc. 14. 22:50
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Látod mondtam neked, hogy menj el! Örülök, hogy nincs nagyobb baj és legalább már az apukáját is ismered! :)
2010. márc. 15. 09:36
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, hogy menjek el hozzá.. tényleg jó ötlet volt.. annyira megörültem, amikor megkaptam az sms-ét... áhh.. elsírtam magam :D
2010. márc. 15. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!