Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párommal csütörtökön találkoztunk utoljára.. Ma lett volna egy találkozónk, csütörtök este óta nem beszéltünk. Írtam neki sms-t, e-mail-t, próbáltam felhívni, kicsörgött de semmi. Nagyon aggódom... mit csináljak??
2010. márc. 14. 11:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Hat en idaig mar reg felkerestem volna...mire varsz meg??
2010. márc. 14. 11:15
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Menj el hozzá
2010. márc. 14. 11:15
 3/28 A kérdező kommentje:
A szülei még nem ismernek engem. Nem lenne érdekes ha beállítanék? Amúgy én L18, ő F23
2010. márc. 14. 11:23
 4/28 anonim ***** válasza:
0%
az ürességben nincs éélet, csak haláááááál
2010. márc. 14. 11:26
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Miota vagytok egyutt??S akkor mi van ha nem ismernek?Ha aggodsz miatta el kell menned hozza...nem is ertem,hogy miert teszel kerdest errol,menj mar s keresd meg
2010. márc. 14. 11:28
 6/28 A kérdező kommentje:
3 hónapja.. attól félek, hogy történt vele valami..
2010. márc. 14. 11:31
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Én először vezetékes telón felhívnám a családot (ha van), és megkérdezném mivan a fiukkal, nem tudnák-e a telefonhoz hívni. Ha rákérdeznek akkor mondhatod hogy a barátnője vagy... Ha nincs, és semmi infót nem tudsz meg, akkor menj el hozzájuk mindenképpen. Ha valami baj van, akkor úgy is csak örülni fognak neked!
2010. márc. 14. 11:31
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vezetékes telefonjuk nincs otthon????? Ott tudnád őt keresni és akkor a szüleivel sem kell ismeretlenül szemtől-szembe beszélni (bár lehet ez lenne a legjobb megoldás). Úgy telón megkérdezhetnéd ha az otthoni vezetékesen nem ő venné fel, hogy őt keresed s, ha mondják nincs otthon kérdezd meg hol van s mikor lesz elérhető. Esetleg vmelyik haverját/haverja számát nem ismered? Kérdezd meg tőlük, hogy nem tudják mi lehet vele? Más ötletem sajna nincs.
2010. márc. 14. 11:33
 9/28 A kérdező kommentje:
Nincs vezetékes telefonjuk.. a barátai számát nem tudom.. :S
2010. márc. 14. 11:34
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor muszáj leszel elmenni hozzájuk! Bekopogsz és megkérdezed izéke itthon van? (ha nem ő nyitja ki az ajtót, de lehet rögtön ő nyit neked ajtót). Nem kell feltétlenül bemenned meg is várhatod kint, de más lehetőséged nincs, így csak magad idegesíted. Nem vettél észre legutolsó találkozáskor valamit? hogy elhidegült, vagy valami? Lehet csak dobott (bár ha ez igaz elég bunkón tette).
2010. márc. 14. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!