Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi van? Kétségbe estem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Kétségbe estem teljesen, nem értem egy döntését, gondolatát se. Mit érez?

Figyelt kérdés

na ez egy hosszú történet lesz...

megismertem egy fiút először barátok lettünk aztán a legjobbak, és hát lassan beleszerettem. de elég kétértelműen viselkedik velem, egyszer mintha tetszenék neki másszor mint csak legjobb barátok. minden szünetben odaül mellém, beszélgetünk röhögünk, stb, órákon sokszor néz rám és én is rá, rámmosolyog, még távolról is beszélgetünk több kevesebb sikerrel mivel órán nem ordíthatunk keresztül 2 padsort :D. mindennap együtt ebédelünk és szinte egyedül engem felhív a lakásukra minden héten egy-két alkalommal (attól függően vannak e otthon) elhülyülünk. a suliban sokan kérdezik tőlem h járunk e mert teljesen úgy viselkedünk. pár héttel ezelőtt beszéltünk és mondtam neki h alakulóban van vmi egy fiúval (persze nem vele). aztán őszi szünet. ősziszünetben felhív h van e vmi a sráccal, mondtam neki h nincs. én visszakérdeztem és mondja h neki lett egy csaja. azt mondta a csaj megmondta neki h tetszik és ő úgy döntött h akk mért ne járna vele és összejöttek. múltkor kérdeztem tőle h "nálad csak ennyi az egész, h vki bevallja h tetszel neki és már jártok is?" azt mondta h igen. de a csajjal úgy veszem észre alig találkozik. egy csomószor velem van. edzésre jár és azt mondja h a csaj is odajár és ott szoktak talizni. meg multkor aztmondta moziba mentek de akk se kettesben hanem még 2 másik emberrel. aztán meg kkérdezte vmelyik nap h nem kísérem el edzésre? erre mondtam neki h nem ott lesz a bnőd? és erre mondta viccesen h és akkor? meg h oké. így már kicsit úgyéreztem mintha a csajt kamuzná. rosszul értem? nem mond róla semmit. még a nevét se. beszéltem egyik volt oszt társával aki szerint tudja ki az és elmondta a volt csaj paramétereit. mondtam a barátomnak aki erre egyből azt mondta h kizárt h a csaj arra gondolt akivel ő jár.

2010. nov. 20. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a gondod. Te a barátja vagy, ővele meg jár. Ennyi.
2010. nov. 20. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
jah azt nem írtam bele h mnident észrevesz rajtam (ruha, cipő, frizura). megdicséri. és figyel arra h mit mondok
2010. nov. 20. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan fiúhaverom,aki bókol,és mindent észrevesz rajtam.Elhülyülünk,és dícséri a testemet,meg iylenek.Meg sem fordult a fejünkben,hogy járjunk,mert mi haverok vagyunk,és ez így van jól.
2010. nov. 20. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, akármit is vesz észre rajtad, ha egyszer nem veled jár, akkor felesleges álmodoznod.
2010. nov. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!