Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párommal csütörtökön találkoztunk utoljára.. Ma lett volna egy találkozónk, csütörtök este óta nem beszéltünk. Írtam neki sms-t, e-mail-t, próbáltam felhívni, kicsörgött de semmi. Nagyon aggódom... mit csináljak??
2010. márc. 14. 11:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Egyébként ha kicsörög a teló és ne adj Isten vmi baj történt vna azt vkinek akkor is felkellene vennie...
2010. márc. 14. 11:52
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem volt elhidegülve.. Kicsit előbb ment haza, mert az egyik bandataggal kellett beszélnie és azóta semmi.
2010. márc. 14. 11:53
 13/28 anonim ***** válasza:
Bandatag? Jesszus maffiában van, vagy miben? Hát menj el hozzá másként nem tudod meg.
2010. márc. 14. 11:54
 14/28 A kérdező kommentje:
Zenekar
2010. márc. 14. 11:55
 15/28 anonim ***** válasza:
Ja bocsi xD! Ha ennyire nem akarsz elmenni náluk, akkor várd meg még ezt a napot hátha jelentkezik, mert ha jól értem, akkor csütörtök óta nem is kerestétek egymást, tehát csak ma próbáltad keresni. Várd meg ezt a napot és holnap menj le náluk. Nincs abban semmi, hogy keresed a barátodat. Becsöngest, vagy kopogsz, majd kijön valaki és köszönsz, megkérdezed itthon van-e. Ennyi és semmi mást nem kell tenned. Nem muszáj már azt rögtön tudniuk a szülőknek, hogy te vagy a barátnője, havernak is nézhetnek, egyszerűen csak menj el tényleg nincs ebből semmi. Nem kell bemenni a házukba, ha még nem szeretnél. Ő sem fog megharagudni, hogy lementél, hiszen ő nem veszi föl a telefont ez egy természetes dolgo, hogy aggódni kezdesz érte.
2010. márc. 14. 12:14
 16/28 anonim ***** válasza:
Viszont ha már csütörtök óta kerested és még így sem veszi fel ma sem, akkor menj el még ma!!!
2010. márc. 14. 12:16
 17/28 anonim ***** válasza:
18%

Hát, nem tudom, más pároknál ez hogy működik, de mi nem csinálunk túl nagy ügyet abból, ha egyikünk-másikunk 1-2 napig "eltűnik". Vagyis ha nem beszélnénk 2 napig, én ugyanúgy tudnám, h szeret, és nem történt vele semmi extra, csak nem ér rá. De tudom, h fog keresni. Nem esek kétségbe. Egyébként is tudjuk, h mi van a másikkal, előre meg szoktuk beszélni, h nem fogunk annyira ráérni, vagy idemegyek, odamegyek...

Nem értem, nálatok nincs meg ez a kommunikáció?

Sosem értettem azokat, akik idegenektől kérdezik, mi lehet a párjukkal.

Most nem bántani akarlak, de nem lehet, h vmi nincs rendjén a kapcsolatotokban/kal?

Csak mert nekem ez kicsit gyanús, olyan felszívódásjellegű... Ha én vkire nem vagyok kíváncsi, akkor kikerülök a képből, nem reagálok a megkereséseire, és nem találkozom vele... A párommal ilyet nem csinálok.

Na de nem akarom az ördögöt a falra festeni.

Esetleg távkapcsolatban éltek? Már úgy értem, h "ma lett volna egy találkozónk" - írod.

Lehet, h elfelejtkezett róla, és csak dolga akadt, közbejött neki vmi, de majd fog keresni... Azért csütörtök óta még csak 2 nap telt el, az még nem a vég.

L/23

2010. márc. 14. 13:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt szerintem csütörtök óta 3 nap telt el. Másrészt meg nem tudom TE milyen kapcsolatban élhetsz, de én is ideges lennék, ha a párommal megbeszélünk valamit jelen esetben, hogy találkozunk és ő nem jön el és nem is reagál se a hívásra, sem semmire. Nem tudom te, hogy tudnál ilyen helyzetben nyugodt maradni én biztosan nem tudnék és személyesen megkeresném. Nekem is volt olyan, hogy valami közbe jön, de könyörgöm, ha eltervezünk közösen vmit és a másiknak közbe jön valami, az a minimum, hogy szól neki, bocsi, de problem van, vagy ha már nem is szólok mert elfelejtkeztem, akkor legalább vagy a hívásra, vagy az sms-re, vagy az emailre reagálok.
2010. márc. 14. 13:49
 19/28 anonim ***** válasza:
"Egyébként is tudjuk, h mi van a másikkal, előre meg szoktuk beszélni, h nem fogunk annyira ráérni, vagy idemegyek, odamegyek..." -> erre csak annyit írnék, hogy ha jól elolvasod láthatod, hogy ők is megvoltak 2 napig egymás nélkül, de a 3. napon azaz ma talizniuk kellett volna és van köztük kommunikáció, mert ez volt megbeszélve. ÉPP EZ A LÉNYEG! Mert pont ezért aggódik, hogy nem tudja mi lehet.
2010. márc. 14. 13:53
 20/28 anonim ***** válasza:

Két utolsónak szeretnék mondani pár szót.

Félreértettetek engem. Én épp azt írtam, h olyan felszívódás-szaga van a dolognak, mármint h a srác szándékosan nem akar "előkerülni". És azt is írtam, h nem akarom az ördögöt a falra festeni.

A hozzászólásom első felét arra írtam, h 2 napig nem találkoztak egymással. De ha a srác előre tudta volna, h nem ér rá, akkor biztos mondta volna a kérdezőnek, mert h ez így szokás.

Aztán írtam azt, h talán itt vmi más van a háttérben.

Nem kell ítélkezni, hanem meg kell érteni, mit akart a másik mondani. Jelen esetben én.

Most inkább riogattam volna azzal a kérdezőt, h kezdje el felhívni a kórházakat? Sztem nincs a párjának semmi baja...

De BOCSÁNAT, ha bántó vagyok, vagy nem jól gondolom a dolgokat.

Viszont ezt a bírálgatást mellőzzük, ha kérhetem.

Köszi.

13:11-es

2010. márc. 14. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!