Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?
Hát, nem tudom, más pároknál ez hogy működik, de mi nem csinálunk túl nagy ügyet abból, ha egyikünk-másikunk 1-2 napig "eltűnik". Vagyis ha nem beszélnénk 2 napig, én ugyanúgy tudnám, h szeret, és nem történt vele semmi extra, csak nem ér rá. De tudom, h fog keresni. Nem esek kétségbe. Egyébként is tudjuk, h mi van a másikkal, előre meg szoktuk beszélni, h nem fogunk annyira ráérni, vagy idemegyek, odamegyek...
Nem értem, nálatok nincs meg ez a kommunikáció?
Sosem értettem azokat, akik idegenektől kérdezik, mi lehet a párjukkal.
Most nem bántani akarlak, de nem lehet, h vmi nincs rendjén a kapcsolatotokban/kal?
Csak mert nekem ez kicsit gyanús, olyan felszívódásjellegű... Ha én vkire nem vagyok kíváncsi, akkor kikerülök a képből, nem reagálok a megkereséseire, és nem találkozom vele... A párommal ilyet nem csinálok.
Na de nem akarom az ördögöt a falra festeni.
Esetleg távkapcsolatban éltek? Már úgy értem, h "ma lett volna egy találkozónk" - írod.
Lehet, h elfelejtkezett róla, és csak dolga akadt, közbejött neki vmi, de majd fog keresni... Azért csütörtök óta még csak 2 nap telt el, az még nem a vég.
L/23
Két utolsónak szeretnék mondani pár szót.
Félreértettetek engem. Én épp azt írtam, h olyan felszívódás-szaga van a dolognak, mármint h a srác szándékosan nem akar "előkerülni". És azt is írtam, h nem akarom az ördögöt a falra festeni.
A hozzászólásom első felét arra írtam, h 2 napig nem találkoztak egymással. De ha a srác előre tudta volna, h nem ér rá, akkor biztos mondta volna a kérdezőnek, mert h ez így szokás.
Aztán írtam azt, h talán itt vmi más van a háttérben.
Nem kell ítélkezni, hanem meg kell érteni, mit akart a másik mondani. Jelen esetben én.
Most inkább riogattam volna azzal a kérdezőt, h kezdje el felhívni a kórházakat? Sztem nincs a párjának semmi baja...
De BOCSÁNAT, ha bántó vagyok, vagy nem jól gondolom a dolgokat.
Viszont ezt a bírálgatást mellőzzük, ha kérhetem.
Köszi.
13:11-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!