Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kéne leélnem az életemet? Elégedjek meg ezzel?
Huszonévesek vagyunk, két kicsivel.
Szinte mindenben egyezünk, jókat beszélgetünk.
Viszont a szex...
Havi egy alkalommal, és csak fekszik mint egy darab fa, és érezhetően csak túl akar esni rajta.
Ami eléggé bánt ahoz, hogy békénhagyjam.
Pedig régen nem ilyen volt.
Lassan már három éve fennáll ez, igaz veszélyeztetett terhesség+szülés utáni időszak miatt kb nyolc hónapnyi "amúgyse szabad" volt.
Persze hiába próbálok nyitni, kedveskedni... Üres ígéreteket kapok vagy duzzogást.
Ja és a súly. Hat kiló plusz van rajtam.
Az első gyereknél harminc kiló nem zavarta hogy úgy elkapjon, hogy utána órákig remegjen a lábam.
Milyen otthon?
A tökéletes apa és férj. Már a férjségén a szexen kívül.
Három műszakban dolgozik.
Ha délelőttös, reggel kávé vár az asztalon, délután hazaszalad és elviszi a picit és a nagylányért elmennek az oviba. Utána elviszi őket játszótérre.
Hazajönnek, iszunk egy kávét, beszélgetünk.
Este megfürdeti a nagyot, és elaltatja a picit.
Ha délutános:
Reggel elviszi oviba a nagyot. Délelőtt vagy a házimunkában segít, vagy a picivel játszik.
Este pontosan hazaér. Mindig pontosan ér haza.
Éjszakás műszak:
reggel elviszi a nagyot oviba, és a délutáni program ugyanaz, mint délelőtti műszaknál.
Falun lakunk, kis közösség, tudnék arról is, ha rákacsintana valakire.
A gyerekkori legjobb barátommal dolgozik egy helyen, már figyeltettem.
A bátyám az egyetlen barátja.
EGYSZERŰEN NINCS RAJTA FOGÁS.
Már magamat utálom, hogy gyanúsítom néha.
A bérpapírján mindig tanga van, ha túlórázik.
Ha működne az szex, én lennék az világ legboldogabb nője.
figyelj, már a leírtak alapján is te lehetnél a világ legboldogabb nője sztem. :)
Még az lehetséges, h már nem szerelem, hanem egy magasfokú szeretet dolgozik benne, imád, meg minden, de szexuálisan már nem kíván.
Esetleg, ha felvetnéd az ötletét egy szexuálpszichológus látogatásnak, nagy baj lenne belőle szted?
sajnos vannak ilyen pasik szemeben te anya vagy semmi mas megszuntel neki no lenni
sajnalom de segitseget kell keresnie
Próbáltam. Nem hajlandó.
Egyszerűen elég neki ennyi.
Már hirtelen felindulásból kiirtam egy másik kérdést is, ott már megcsalásról.
Ugyanis megyek dolgozni és tele leszek kísértéssel. :(
Ott tartok, hogy ide-oda csaponganak bennem az érzések: egyik pillanatban dühös vagyok és haragszom rá, aztán ránézek, ő rámmosolyog azzal az igazi, szeme-is-nevet mosollyal. Én elolvadok, aztán dühös vagyok és haragszom magamra, mert haragszom rá. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!