Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Mit tennétek a helyembe? 2. voltatok már ilyen helyzetben?
1. tartsatok 1 kis szünetet
2. én még nem
Én nem voltam még ilyen helyzetbe,de hasonlóban igen.
Gondolom a dwd-és sráccal jó barátok vagytok? Alaposan át kell értékelned a kapcsolataidat mint két fiúval! Ne csak azért maradj a pasiddal, mert már régóta együtt vagytok, hanem azért legyél vele, mert szereted és nem tudnád nélküle elképzelni az életed!
Tedd fel magadnak az alábbi két kérdést:
1.Valóban tiszta szívből szereted a párodat?
2.Nem csak azért akarsz valamit a másik fiútól ,mert van valami amit nem kapsz meg a barátodtól?
Mert, ha csak valami apró problémátok van a kedveseddel, ülj le vele és beszéljétek meg és ha utána se változik a helyzet köztetek, kezdj bele valami újba, mondjuk ezzel a másik fiúval.
2válaszol köszi a választ
3.igazad van csak annyi h ennyi idö után még nem veszekedtünk semmi csak nem tudom....de megoldom vhogy megkell oldanom mert 2szék közzé esek azt nem akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!