Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben?
"lehet elég bunkó leszek, de lehet ha ilyet művel nem szeret? ez egy önkéntelen taszítás. ezer ilyet láttam már és velem is megtörtént: túl különbözőek voltunk és ez állandóan ellentéteket szült. az egyik fél ideges, a másik idegesítő."
remélem nem mert szeretem,és azt mondta ő is szeret,csak azt mondja nagy a nyomás
Én is szoktam néha ilyen lenni, és mi is együtt élünk a párommal.
Szó sincs arról, hogy nem szeret!!!! Én akkor vagyok ilyen, ha hiányzik a párom. Nem a sexre gondolok, hanem arra hogy megöleljen, megcsókoljon, TV-t nézzünk, beszélgessünk, csak úgy kettesben legyünk. Én 1 műszakban dolgozom, ő 3 műszakos, így van olyan, hogy szinte nem is találkozunk. És olyankor - bár tudom hogy nem kéne - még az is rosszul esik, amin máskor csak nevetek.
Gyegyergesd kicsit a barátnődet, jól fog neki esni!! Csináljátok azt amit ő szeret, pihenjetek, beszélgessetek, stb.
volt hisztis pasim nekem is, dobtam. neked is ezt javaslom.
mondjuk az sem egészséges, hogy otthon vagytok egész nap összezárva. menjen el valahova dolgozni, ha árufeltöltőnek, akkor annak, márcsak a mentális egészsége érdekében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!