Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsajthato ez egy ferfitol?
A pasim nagyon turelmes ember.
Sok hulyesegemet es feltekenysegemet,vadaskodasomat elviselte mar.
Ma csunyan osszevesztunk.
Lokdostem, utottem okollel a mellkasat, es arcon csaptam.
Azt mondta hogy terjek eszhez es vagy leallok a hisztivel,vagy visszaadja.
Csak folytattam, vegul kicsit tenyerrel meglegyintette az arcomat.
Nem fajt,de ereztem, utana lattam rajta a megbanast..
Ó hidd el, hogy van.
Ott vannak pl a cigány bűnözők, akiket hiába értek tetten lopáson, még ők vannak felháborodva, amikor becsukják őket. Első kézből hallok ilyen sztorikat, családban van egy ügyész. Elképzelhetetlenül buta/hülye emberek vannak, álsd kérdező.
#21!
Sajnos vannak ilyenek. Akikkel gyerekkorukban elhitették, hogy ők a világ közepe, ráadásul az intelligenciából is szűkösen részesültek, azok simán csinálnak ilyeneket.
Persze attól ez még lehet kamukérdés, de vannak ilyenek.
Istenem... Te lökdösöd, ütöd ököllel,felpofozod, hisztizel, és még neked áll feljebb? Ő nem bántott igazán, csak észhez akart téríteni... Kihoztad a sodrából, már ne haragudj.
Szerintem itt te vagy az, akinek bocsánatot kellene kérnie. Bírj már magaddal, legyen tartásod!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!