Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsajthato ez egy ferfitol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsajthato ez egy ferfitol?

Figyelt kérdés

A pasim nagyon turelmes ember.

Sok hulyesegemet es feltekenysegemet,vadaskodasomat elviselte mar.

Ma csunyan osszevesztunk.

Lokdostem, utottem okollel a mellkasat, es arcon csaptam.

Azt mondta hogy terjek eszhez es vagy leallok a hisztivel,vagy visszaadja.

Csak folytattam, vegul kicsit tenyerrel meglegyintette az arcomat.

Nem fajt,de ereztem, utana lattam rajta a megbanast..

2015. szept. 14. 10:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez valós kérdés. Olyan buta ember nem létezik, aki felháborodik, ha visszaüt az, akit éppen csépel.
2015. szept. 14. 13:30
 22/26 anonim ***** válasza:

Ó hidd el, hogy van.

Ott vannak pl a cigány bűnözők, akiket hiába értek tetten lopáson, még ők vannak felháborodva, amikor becsukják őket. Első kézből hallok ilyen sztorikat, családban van egy ügyész. Elképzelhetetlenül buta/hülye emberek vannak, álsd kérdező.

2015. szept. 14. 14:17
 23/26 anonim ***** válasza:

#21!

Sajnos vannak ilyenek. Akikkel gyerekkorukban elhitették, hogy ők a világ közepe, ráadásul az intelligenciából is szűkösen részesültek, azok simán csinálnak ilyeneket.

Persze attól ez még lehet kamukérdés, de vannak ilyenek.

2015. szept. 14. 14:37
 24/26 anonim ***** válasza:
# 21/23 Időpont ma 13:30 - Sajnos van, és ahogy tudatos, hibás nevelés, hibás társadalmi szabályok okán, ugyanúgy betegség is lehet. A helyén kell kezelni. Nyilván más lapra tartozik egy elkényeztetett fruska meg egy beteg ember.
2015. szept. 14. 14:46
 25/26 anonim ***** válasza:

Istenem... Te lökdösöd, ütöd ököllel,felpofozod, hisztizel, és még neked áll feljebb? Ő nem bántott igazán, csak észhez akart téríteni... Kihoztad a sodrából, már ne haragudj.

Szerintem itt te vagy az, akinek bocsánatot kellene kérnie. Bírj már magaddal, legyen tartásod!

19/L

2015. szept. 15. 02:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Fiús anyák álma, Miss Hiszty! :)
2015. szept. 15. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!