Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsajthato ez egy ferfitol?
A pasim nagyon turelmes ember.
Sok hulyesegemet es feltekenysegemet,vadaskodasomat elviselte mar.
Ma csunyan osszevesztunk.
Lokdostem, utottem okollel a mellkasat, es arcon csaptam.
Azt mondta hogy terjek eszhez es vagy leallok a hisztivel,vagy visszaadja.
Csak folytattam, vegul kicsit tenyerrel meglegyintette az arcomat.
Nem fajt,de ereztem, utana lattam rajta a megbanast..
Igen.
"Lokdostem, utottem okollel a mellkasat, es arcon csaptam."
Ezek után tényleg még neked áll feljebb? Inkább kérdezhetnéd azt: megbocsátható ez egy nőtől?
"Sok hulyesegemet es feltekenysegemet,vadaskodasomat elviselte mar. "
Nem, ez nem bocsátható meg. Nem kellett volna elviselnie, mert akkor nem fajult volna idáig a helyzet. Már rég ott kellett volna hagynia, vagy rávenni, hogy fordulj szakemberhez a beteges viselkedésed miatt.
Ha végre észhez tér és szakít veled, akkor nagyon sok időbe telik majd megbocsátania önmagának, hogy eddig tűrt...
Az erőszakot messzemenően elítélem.
Viszont itt TE voltál az, aki erőszakosan viselkedett, nem ő. Remélem, érzed te is a különbséget! Ököllel (!!) ütötted a mellkasát, arcon csaptad, erre válaszul kaptál egy legyintést. Ugye, érzed a különbséget?
Ha ő válaszul úgy istenesen megvert volna, hogy utána azt se tudod, vak komondort hazudj-e, arra azt mondom, hogy nem megbocsátható, mivel visszaélt az erőfölényével. Ha mondjuk te csak meglegyintetted volna őt, de ő erre ököllel mellbe vág, meg felpofoz, arra is azt mondom, hogy nem megbocsátható. Bár ezen két esetben is hozzá kell tenni, hogy te kezdted.
Viszont itt kvázi önvédlemből tette, és pontosan tudta, hogy meddig mehet el, nem azért csapott arcon, mert meg akart verni, hanem hogy valahogy magadhoz térítsen.
Viszont sokat elmond rólad, hogy egyáltalán nem érzed, hogy itt messzemenően te vagy a hibás. Nem az a kérdés, hogy megbocsáss-e neki, elvégre ebben a helyzetben nem tett olyat, amit meg kell bocsátani. A kérdés az, hogy a te bunkó dühkitörésed megbocsátható-e?
Kértél már tőle azóta bocsánatot, amiért ököllel ütlegelted, meg pofoztad? És mégis mire fel vársz tőle bűnbánást, amikor itt te voltál a "rossz"?
Te magad írod le, hogy sok hülyeségedet, féltékenységedet, vádaskodásokat elviselte már, most pedig te lökdösted, ütötted ököllel a mellkasát és arcon csaptad.
És aztán megkérdezed, hogy megbocsájtható-e, ha mindezek után arcon legyintett úgy, hogy még csak nem is fájt, ráadásul azok után, hogy előtte még figyelmeztetett is, hogy vagy észhez térsz és leállsz a hisztivel, vagy visszaadja, de te csak folytattad.
Szerinted mégis mit kellett volna tennie ebben a helyzetben?
Hanyatt feküdnie a padlón, hogy még meg is taposhasd?
Szeretném azt hinni, hogy ez egy kamu kérdés, de ha nem, akkor neked érdemes lenne pszichológushoz fordulnod a saját érdekedben.
Már bocs, de ez nem ütés volt, hanem észhez térítés, csak éppen nem volt nála egy vödör jeges víz. Te viszont gondolkodj el azon, hogy ilyen hisztirohamok mellett már nincsen sok dobásod, és ha elhagy tökéletesen meg fogod érdemelni.
Hibásan írtad ki a kérdést. Visszaéltél a türelmes és békés természetével. Itt a jogos kérdés az, hogy neked meg lehet-e bocsátani. Hát, ha őszinte megbánást tanúsítasz, akkor talán, de akkor az is kérdés, hogy érdemes-e megbocsátania.
Meg.
Nem tudta megvédeni magát szavakkal, pedig megpróbálta.
Mért kínozod?
Menj terápiára!
Min húztad úgy fel magad, hogy megverted a párodat??
Ne haragudj , de ez szánalmas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!