Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi módon tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi módon tudom elfelejteni öt, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult, hogy nem leszünk egy pár, hiába, hogy szeretjük egymást.( Ö nem akar maga mellett tudni, csak szeret, ezért kell elfelejtenem). Hamarosan férjhez megyek valaki máshoz akit viszont nagyon kedvelek de ez nem szerelem. Viszont mellette nyugodt az életem.
2010. márc. 12. 23:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is pont 4 éve szeretek valakit, én is elveszítettem, de a nap minden pillanatában Rá gondolok, de esélytelen, hogy visszajöjjön hozzám. Azt hiszem, nagyon meggyűlölt egy ballépésem miatt. De valamiért úgy érzem, azért gyűlöl, mert szeret, ha nem szeretett volna, nem gyűlölne, amiért elhagytam, és nem tudtam volna Neki fájdalmat okozni.. Azóta keresem én is a választ arra, miként tudnám elfelejteni. Nagyon sok mindenkivel randiztam azóta, de senkiben nem láttam szemerkényi esélyt sem erre.. sajnos nem tudom, nekem sem sikerült, még azt sem mondhatom, hogy majd az idő..
2010. márc. 14. 19:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a sok elgondolkodtató választ!

Idö közben rájöttem, hogy igazából csak az segit, ha beszélünk róla.

Felhivtam öt. Nagyon rosszul esett, amit mondott, de valahogy mégis megnyugodtam amikor letettük a telefont. Azt hiszem igy már könnyebb. Sokszor csak hallanunk kell, hogy a másik hogyan gondolja az életét (nélkülünk- vagy velünk), haragszik-e ránk, van-e baja velünk, és ha van akkor mi?... Ìgy könnyebb elengedni is. Ti akik az én cipömben jártok, vegyétek a bátorságot az én példámból és hivjátok fel a szerelmeteket, beszélgessetek. Lehet, hogy nektek másképpen alakul mint nekem, sokkal nagyobb az esélyetek arra, hogy visszamehessetek a nagy szerelemhez. Ö még régen megmondta nekem, hogy nem akar tölem semmit és most végérvényesen lezártuk a témát.

Na Ciao, sok sikert!

2010. márc. 15. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:

14:47

Hát sajnálom hogy így alakult Neked!!

A tippet meg köszi!!Lehet meg kéne próbálnom nekem is.Igaz kicsit félek... :S hát mindegyke majd lesz valahogy...

szija pusza

2010. márc. 16. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!