Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi módon tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi módon tudom elfelejteni öt, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult, hogy nem leszünk egy pár, hiába, hogy szeretjük egymást.( Ö nem akar maga mellett tudni, csak szeret, ezért kell elfelejtenem). Hamarosan férjhez megyek valaki máshoz akit viszont nagyon kedvelek de ez nem szerelem. Viszont mellette nyugodt az életem.
2010. márc. 12. 23:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nem konnyen tudod,en mar tobb mint feleve probalok elfeledni egy gyonyoru lanyt de nem megy,talan mert nem is szeretnem elfelejteni de muszaly,neha rolla almodom,es nem hinnem hogy lett volna olyan nap is hogy ne gondolnak ra legalabb egy orat 21/f
2010. márc. 12. 23:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Én 1 éve és 5 hónapja küzdök.
2010. márc. 12. 23:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem szeret, és elég aljas alak, ha ezzel áltat, de "nem akar maga mellett tudni", igy neked nehezebb az elengedés. Gondolod ha tényleg szeretne nem tenne meg mindent, hogy eggyüttlegyetek? Naiv vagy.

Nem őt szereted már másfél éve, hanem egy idealizált "milett volna ha" képet, és ha belelovalod magad, az imádatod tárgya mindig meg lesz,hiszen ez nem is a pasi, hanem a képzeletedben élő "hasonmása". Egyszerűen parancsolj magadra, hogy nem agyalsz rajta, de mindenekelött tudatositsd magadban amit irtam. Tudom miről beszélek.

2010. márc. 12. 23:57
 4/13 Beviz Elek ***** válasza:

Én a volt barátnőmet 3 évig nem tudtam elfelejteni. Nemrég újra összejöttünk. A végén annyira összevesztünk, hogy egy hét sem kellett a felejtésre (persze más lányokkal).

Ajánlanám a módszert :)

19/f

2010. márc. 12. 23:58
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket! ha érdekel a többi apróság akkor a 20:44- es kérdés is az enyém.
2010. márc. 13. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:

csak azt tudom mondani, hogy ne rontsd el az életed, én ugyanezt a hibát követtem el.

a másik kérdésedre írtam egy hosszabb választ! Gondold át!!!

2010. márc. 13. 00:09
 7/13 A kérdező kommentje:
"Nem múlik el valaki iránti szerelmem. Miért? Küldtem neki a napokban egy dalt ami nagyon illik ránk. Irt rá válaszlevelet..."
2010. márc. 13. 00:10
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Most együtt élünk azzaj a rendes sráccal, de megfontolom az esküvöt, még nem késö nemet mondani...

2010. márc. 13. 00:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Hipnózissal vagy lobotómiával.
2010. márc. 13. 00:18
 10/13 anonim ***** válasza:

00:10

Hát ez egy nagyon jó kérdés amit feltettél. Már vagy 4 éve bele vagyok esve valakibe, s tudom hogy reménytelen az egész de akkor is szeretem...

Hm...jó ez a kérdésed...erre én is szeretném tudni a választ

2010. márc. 13. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!