Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi módon tudom elfelejteni öt, akit szeretek?
Nem szeret, és elég aljas alak, ha ezzel áltat, de "nem akar maga mellett tudni", igy neked nehezebb az elengedés. Gondolod ha tényleg szeretne nem tenne meg mindent, hogy eggyüttlegyetek? Naiv vagy.
Nem őt szereted már másfél éve, hanem egy idealizált "milett volna ha" képet, és ha belelovalod magad, az imádatod tárgya mindig meg lesz,hiszen ez nem is a pasi, hanem a képzeletedben élő "hasonmása". Egyszerűen parancsolj magadra, hogy nem agyalsz rajta, de mindenekelött tudatositsd magadban amit irtam. Tudom miről beszélek.
Én a volt barátnőmet 3 évig nem tudtam elfelejteni. Nemrég újra összejöttünk. A végén annyira összevesztünk, hogy egy hét sem kellett a felejtésre (persze más lányokkal).
Ajánlanám a módszert :)
19/f
csak azt tudom mondani, hogy ne rontsd el az életed, én ugyanezt a hibát követtem el.
a másik kérdésedre írtam egy hosszabb választ! Gondold át!!!
Köszi!
Most együtt élünk azzaj a rendes sráccal, de megfontolom az esküvöt, még nem késö nemet mondani...
00:10
Hát ez egy nagyon jó kérdés amit feltettél. Már vagy 4 éve bele vagyok esve valakibe, s tudom hogy reménytelen az egész de akkor is szeretem...
Hm...jó ez a kérdésed...erre én is szeretném tudni a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!