Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elfelejteni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni azt a fiút, akit szeretek?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult ez a történt,még én magam se értem.

Az egész kb 2 hónapja kezdődött.

Ezzel a bizonyos fiúval együtt szilvesztereztem,azóta voltam vele házibuliba is.

Nagyon megszerettem.

Megkérdeztem tőle, hogy neki mennyire számított ami kettőnk között volt és azt mondta , sokat számított neki,de a suli miatt nem tudna velem összejönni.

Azóta történtek dolgok és egyszer ilyen, egyszer olyan.

Nagyon meg szerettem és hiányzik a vele töltött idő, de tudom,hogy nem lehet köztünk semmi.

Nem tudom kiverni a fejemből sehogy.

Mivel tudnám elterelni a gondolatomat róla ?

2010. jan. 24. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát csak várnod kell.:)
2010. jan. 24. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbálj listát készíteni a rossz tulajdonságairól. Írj össze mindent ami idegesít, vagy amit utálsz benne, és koncentrálj arra.

Más ötletem nincs, csak a lobotómia. (szikével vagy szesszel, tulajdonképpen mindegy)

2010. jan. 24. 23:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy érzem,csak kihasznál.. épp,hogy elfelejtettem, most minden előről kezdődik :/
2010. jan. 24. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Keress magadnak más pasit.

Dugsz vele egy nagyot és kész, el van felejtve.

Brájen

2010. jan. 24. 23:55
 5/6 A kérdező kommentje:

hehe utolsó :DDD

nem sok értelme volt,de azért nevettem egy jót :D

2010. jan. 24. 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Hidd el minden szerelemnek az a vége, hogy: "Óóóó én hülye, képes voltam EZÉRT könnyeket ejteni?"

Pont idevaló vicc:

Ovi homokozójában kis srác dicsekszik a micsodájával:

Ne nekem mi van, ninini.

Erre a kiscsaj: Anyukám azt mondta, ha nekem ilyenem van, akkor annyi olyant kaphatok amennyit csak akarok.

2010. jan. 25. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!