Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy biztosan megengedjék az "ott alvást"?!
hát az énapám tuti kiakadna... :S meg sztem a tied is kifog
sőt nem is bizts h megengedi mer mégmi ( apa kicsi lányai vagyunk )pedig márnem ....
Hát igen. :)
Deh ne félj megkérdezni. De akkor a legjobb,ha akkor kérdezed amikor jó kedve van :D
18:56 vok.
18:55-nek is igaza van vmiylen szinten. :/
Attól is függ milyen apud.
Én 19 éves koromig nem mertem megkérdezni. Akkor lett másfél év szünet után barátom, és akkor már adta magát. De gondolom, addig nem akarsz várni.
Szerintem egy kicsit hízelegj apukádnak, mielőtt megkérdezed (az enyém attól rögtön elolvad, ha megölelem, és azt mondom, hogy "Apa, szeretlek!"), és kérd meg anyukádat, hogy segítsen meggyőzni.
Köszönöm a tanácsokat!
...teszek egy próbát, úgy gondolom, hogy nem vesztek vele semmit... (vagyis majd kiderül)...és remélem, hogy vagyunk annyira jó viszonyba apával, hogy ezt már megengedje nekem... azért köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!