Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás főleg lányok! Ha valaki férfi már egyből be kell skatulyázni hogy biztosan más nők is vannak a gondolatában?
F/17
Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Persze lehetséges, hogy más nő esetleg jár a fejében, de ha szereti a b.nőjét, akkor ennek nincs jelentősége, mivel ez csak fantázia, nem megcsalás. Én így látom.
Szerintem ezt nem lehet kihagyni, biztos mindenki így van ezzel, ha meglát valami jó nőt/pasit tuti elfantáziál róla.
Attól még simán lehet normális kapcsolata valakinek, úgy sem fog azért dobni egy biztos kapcsolatot.
"A nők miért hiszik azt hogy minden férfi ha egyszer párt talál rögtön más nőkkel fog mindenfélét csinálni a gondolatában?"
35 eves no vagyok es nem hiszem ezt ugy altalaban a ferfiakrol.
Ülj le, és gondold vegig, konkretan KI volt az a lany az eletedben, akire igaz az, amit irtal ide, de TÉNYen alapulo bizponyiteka kell legyen, hogy ezt igy gondolja.
A végén számold ossze, hogy hany ilyen lanyt gyujtottel ossze, és ird meg nekem ide a számot, es a bizonyitekokat is.
És majd akkor őket megfejtjuk, vajon miert gondoljak ugy.
De mire idaig eljutsz, mar latni fogod, hogy mondjuk 2 vagy 5 ilyen lanyt tudsz osszegyujteni, tehat a tobbi 3,5 milliard nore a Foldon nem igaz, amit a topicnyitoban irtal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!