Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsal?
A hátán karmolás nyomok vannak. Én biztos, hogy nem voltam.
A kutya nem ér fel odáig és nem szokott vele játszani.
A munkája miatt heti 2x kimarad éjszakára, amikor 24 órázik. Én meg itthon a gyerekkel.
Mostanában elég jó félvér arab csajok jönnek papírok nélkül. Ha van esze a férjednek, tuti kihasználja az alkalmat.
A "határvadász" kifejezés új értelmet nyert! Jaja, tuti megcsal a férjed. :)m De fel a fejjel, még csak 60 éves vagy, előtted az élet!
Azért ezeket a "szexelsz" vele eleget meg "persze, rögtön azt nézed, ő mit csinál rosszul" hozzászólásokat nagyon díjazom.
1. Senkinek nem kötelessége szexelnie sem baráttal/barátnővel, sem házastárssal, erre kényszeríteni bárkit, zsarolni meg fenyegetni emiatt/ezzel meg egyenlő a szexuális erőszakkal. Ezt most úgy bedobom általánosságként.
2. Biztos az oldja meg majd a problémát (ha van), hogy "többet kell szexelnie" a férjével. Komolyan, ha valaki félek-r, az az első reakció, hogy "szexeltél vele eleget?" Ha meg valakit vernek, akkor az lesz, hogy elég kedves voltál-e hozzá, meg főztél-e eleget? Minek voltál nem olyan kedves? Minek vettél fel rövid szoknyát, ha megerőszakoltak? Mi ez a mentalitás, komolyan? Esetleg ne k-rjon félre, ne verjen, ne erőszakoljon az adott illető, és ne a helyzet áldozatát vonjuk már kérdőre. Elkpesztő.
Kérdezőnek: A konkrét kérdéshez nem tudok hozzászólni, Esetleg gondold végig, miért nem tudsz benne megbízni (ez nem letolás, csak tényleg fontos lehet átlátnod, hogy saját önbizalomhiány, máskor is csinált már ilyet, feszült a légkör stb. okozza ezt). Valami oka biztos van annak, hogy ettől félsz. Szerintem ilyenkor sokszor tényleg az segít, ha végiggondolod ezt, és leülsz vele beszélni a félelmeidről, megkérdezni, ő jól érzi-e magát a kapcsolatban, te hogy érzed magad a kapcsolatban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!