Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy a férjem megcsal-e?
Sziasztok!
Az a gyanúm, hogy a férjemnek van valakije.
Februárban lennénk 2 éve házasok és van egy 3 hónapos kislányunk.
Kb. 1 hónapja találtam az emailjében egy üzenetet, ami arról szólt hogy ő is titkos kapcsolatot keres, írta valakinek. Amikor szembesítettem vele, még neki állt feljebb, hogy nem ő volt, biztos feltörték az emailjét, meg hogy neki ideje se lenne rá stb stb. Túl tettük magunkat rajta. Ma reggel kapott egy sms-t, ő még aludt, gondoltam megnézem. Valami Ero69 ről jött hogy szimpatizálok veled, majd ero-n beszélünk. cupp. Nem kérdeztem reggel semmit tőle, nem akartam korán reggel veszekedni. Szerintetek mit csináljak?
Nem akarlak elkeseríteni ,de sajnos igen megcsal a párod :( Ezek egyértelmű bízonyitékok nem?Ok chetelgessen miegymás,de a számát miért adja meg?Szégyellheti magát a párod ott a kisgyerek ott vagy te aki nem rég szült ...Hát biztos nem ezt érdemled.Megha ilyen vagány és merész ,hogy megadj a aszámát idegen nőknek akkor álljon eléd és mondja meg ,hogy neki más nőkell és hagyjon ott benneteket.Habár az ilyen férfi ritka mint a fehér holló.
Viszont nemrég vagytok házasok előtte meddig jártatok,mert kicsit korainak tartom ezt a viselkedést tőle.
Szia
Ebből egyenlőre az jön le nekem, hogy nem biztos hogy még megcsalt, de az biztos hogy arra készül.
Ha nem szeretnéd felhívni az sms küldőt /én azt tenném/ akkor adok egy tanácsot.
Mivel tudod az email fiókja jelszavát, így be tudsz lépni a "társkereső" regisztrációjára és ott le tudod nyomozni, hogy mit művel.
3 éve vagyunk együtt.
Kimentettem a számot, hívtam is kétszer de nem veszik fel.
Az emaijét is néztem, de a múltkori balhé óta csinált másikat, aminek nem tudom a jelszavát. Azt mondta azért csinált másikat, hogy azt nem fogják az ismerősei ismerni, így nem tudnak szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!