Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy a férjem megcsal-e?
Sziasztok!
Az a gyanúm, hogy a férjemnek van valakije.
Februárban lennénk 2 éve házasok és van egy 3 hónapos kislányunk.
Kb. 1 hónapja találtam az emailjében egy üzenetet, ami arról szólt hogy ő is titkos kapcsolatot keres, írta valakinek. Amikor szembesítettem vele, még neki állt feljebb, hogy nem ő volt, biztos feltörték az emailjét, meg hogy neki ideje se lenne rá stb stb. Túl tettük magunkat rajta. Ma reggel kapott egy sms-t, ő még aludt, gondoltam megnézem. Valami Ero69 ről jött hogy szimpatizálok veled, majd ero-n beszélünk. cupp. Nem kérdeztem reggel semmit tőle, nem akartam korán reggel veszekedni. Szerintetek mit csináljak?
Én rákerestem ero 69-re és érdekes az adatlapja.
Hello, ero69 vagyok, 43 éves, kos csillagjegyű telt nő, lakhelyem Magyarország, Budapest főváros, Budapest IX. kerület.A párommal együtt vagyok itt
#22 "úgy érzi már nem törődnek vele eleget"
Ez egy baromság, ezt valami pszichomókus találta ki az agyonfizetett magánrendelésén, aztán eladta még könyvben is jó pénzért.
Aki szexet keres máshol annak nem a vacsorája volt hideg, hanem a farka áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!