Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy megcsal-e a barátom?
Kérdezd meg közvetlenül.
Ha hazudik, az úgyis kiderül, eleget pletykálnak az iskolában.
Tedd azt amit én bebukatt de kegyetlenül eljácottam hogy öszeveszek a legjobb barinőmmell elötte felpofoztuk egymást gyengén;) és a barinőm msn ről írogatot neki hogy teccik meg az meg az és találkoztak mikor leakarta kapni a abrinőmet én ott voltam és nah édes bebuktál!
2 módszer: sima haby msn cím valamit létrehozol valami szép csaj képével és egy talit megbeszélsz vele és ha mondja msn en hogy szeret meg ez meg az akkor megcsal akármikor! menj el a talira és töröld képen rendesen!;) vagy ha nem emgy vegyél fel msn re: kolett136@freemail.hu szívesen segítek profi vadok..;) puszi
Szia
Szerintem NE írj a csajnak levelet. Hatalmas égés, ha "kétségbeesve" neki írogatsz, nevetségessé teszed magad. A barátoddal beszélj és ne engedd, hogy hülyét csináljon belőled.
A csajnak ha biztos vagy benne, hogy nem tud rólad, max annyit írj, hogy : Szia. Jó volt pénteken (vagy amikor ez volt ha nem tudod írhatod, hogy múltkor) kézen fogva sétálni az ÉN pasimmal?
Etseleg végezetül:
Üdv: xy barátnője
És ha durván válaszol rá, akkor biztosan tudott rólad. ha elnézést kér, vagy nem érti a helyzetet akkor lehet, hogy nem.
De ne a lányt hibáztasd, hanem a pasidat.
Megint én. Ma mosogatás közben eszembe jutott, hogy azt mondta a barátod, hogy a nagynénikéjével sétálgatott KÉZENFOGVA. Hát szerintem ezt ne vedd be ki az aki a nagynénjével kézen fogva sétál, ráadásul fiú?! Akkora pofont kevernék le neki, ne nézzen már hülyének. Nagyon utálatos dolog hazudni, legyen férfi és mondja az igazat.
Sok szerencsét neked, remélem rendeződnek a dolgok így, vagy úgy. :)
Mások mondták, hogy látták egy másik lánnyal, igaz?
Beszélj vele még egyszer erről az egészről. Ha megint hazudozik, és biztos tudod, hogy hazudik, akkor szakíts vele és hagyd ott. Ne engedd, hogy hülyét csináljon belőled. Értelmes lánynak tűnsz, jobbat érdemelsz.
(Egy fiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!