Lopás! Azt hiszem az egyik barátom ellopott tőlem valamit, de nem tudom, hogy derítsem ki, hogy tényleg ő volt-e?
Nehéz,de ne neked legyen kellemetlen.Kérdezz rá,hiszen csak ö volt ott egyedül.Gondolom nem törték fel a zárat,stb....Nem engedett be valakit a lakásba???
Kérdezz rá konkrétan,mondd meg mire volt a pénz félre rakva.Legfeljebb összevesztek de ha igaz barát akkor nem lesz harag........
Én aggódva mesélném neki hogy eltűnt a pénzem amíg nem voltam a közelben, és hogy nem engedett-e be idegeneket, vagy amikor elment nem hagyta-e nyitva az ajtót valamikor véletlen..Persze tudnám hogy Ő volt az, de fontos hogy meglepődik-e vagy hogy reagál hirtelen erre:)
14/L
Kellemetlen lenne, ha tényleg egy barátról lenne szó, de barát ilyet nem csinál... Mond el neki azt, amit ide leírtál: A lakbérre (?) eltett pénzt nem találod sehol, és azalatt az idő alatt tűnt el, amíg ő nálad lakott. Ha elkezd hőzöngeni, hogy "Azthiszedhogyénloptamel?!" Akkor csak annyit mondj, hogy jelenleg igen, a körülményekből kiindulva nincs más logikus magyarázat, úgyhogy addig fogod cseszegetni, míg meg nem mondja, hogy hová tűnt az a bizonyos összeg...
És ezzel ne csak fenyegetőzz, hanem tedd is meg... Esetleg ha ha hosszasabb huzavona után sem kerül elő, tegyél feljelentést "ismeretlen tettes elllen", hisz írtad, hogy nem egy-két forint volt...
Kérdezz rá. Ha nem is ő vette el lehet, hogy felvitt másvalakit a házba vagy nyitva hagyta az ajtót stb és más vette el a pénzt. Véleményem szerint ez így mindenképpen az ő felelőssége, ha rá volt bízva a lakás.
Bár szerintem jobban teszed, ha megpróbálsz összeszedni valahonnan pénzt, mert ezt szerintme már senki nem fogja neked visszafizetni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!