Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan derítsem ki, hogy ki...

Hogyan derítsem ki, hogy ki ez a nő?

Figyelt kérdés

Van az online képeslapküldő szolgálat.Azon keresztül egy nő karácsonyi képeslapot küldött a férjemnek.Válasz e-mailt akartam küldeni neki,hogy köszi:),DE nem tudok,mert azt írja ki,hogy nem jó az e-mail cím.

A férjemet is idegesíti,mert nem tudja hova tenni a nőt,én pedig kíváncsi vagyok,érthető miért...?

Mit csinálhatnék,hogy kiderüljön ki ez a nő?Vagy lehet az online képeslap küldő tulaja írt?Viszont a nő,aki írt,nem Borika,mint a küldő szolgálat.

Előre is köszi!

Fontos lehet,hogy az asszony nevén írt a nő,tehát nem úgy,hogy Puszi,Erika,hanem Xné Erika!

2010. dec. 14. 13:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet,hogy véletlenül ment a férjed e-mail cimére!Nem kell ebbõl nagy ügyet csinàlni!
2010. dec. 14. 13:34
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy nem a férjednek szánta, hanem rossz e-mail címet adott meg.
2010. dec. 14. 13:35
 3/21 A kérdező kommentje:

Igen,tudom.De ő is kíváncsi lenne,mert egy ismerőse sem"Erika",meg hát ki tudja?Lehet van egy hódolója:D

Ezt írta ki,amikor e-mailt akartunk küldeni a nőnek:

Ez egy automatikus rendszeruzenet, kerjuk ne valaszoljon ra!

A levelet a CitroMail.hu qmail-send programja kuldte Onnek.

Attol tartunk, nem tudtuk kezbesiteni az uzenetet a kovetkezo cimre.

2010. dec. 14. 13:37
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez azért van, mert a képeslapküldő címére akartátok küldeni a választ...

Elméletileg a képeslapon megjelenik a küldő e-mail címe, oda írj.

2010. dec. 14. 13:43
 5/21 anonim ***** válasza:
Hàt ez egyszerû mint egy pofon!Ertehetõen ki van irva,hogy a ciromail küldte!Nincs itt senki aki hódolni akar!Mi nõk képesek vagyunk alaposan fantàziàlni!:)
2010. dec. 14. 13:46
 6/21 anonim ***** válasza:
szerintem ezt mindenkinek automatikusan elküldi a citromail
2010. dec. 14. 13:47
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem téves címre ment a képeslap. Valamelyik nap én is jártam így . Amúgy megnyitod a képeslapot és ott van olyan h válaszlap küldése .
2010. dec. 14. 13:47
 8/21 anonim ***** válasza:
Szia, tegnap én is kaptam egy ilyen képeslapot szintén a Borika volt a képeslapküldő oldal, a feladó pedig Nagyné Kati...fogalmam sincs ki az a Nagyné Kati, ezek után én arra gondolok, hogy valahol lehet hogy korábban regisztrálunk és ezért kaptuk a képeslapot.
2010. dec. 14. 13:48
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is kaptam ma egy ilyen képeslapot a borkia.hu-ról. A feladója Nagyné Kati...de nem ismerem... 35N
2010. dec. 14. 13:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem is jött ettől a Nagyné Katikától :D
2010. dec. 14. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!