Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan derítsem ki, hogy ki...

Hogyan derítsem ki, hogy ki ez a nő?

Figyelt kérdés

Van az online képeslapküldő szolgálat.Azon keresztül egy nő karácsonyi képeslapot küldött a férjemnek.Válasz e-mailt akartam küldeni neki,hogy köszi:),DE nem tudok,mert azt írja ki,hogy nem jó az e-mail cím.

A férjemet is idegesíti,mert nem tudja hova tenni a nőt,én pedig kíváncsi vagyok,érthető miért...?

Mit csinálhatnék,hogy kiderüljön ki ez a nő?Vagy lehet az online képeslap küldő tulaja írt?Viszont a nő,aki írt,nem Borika,mint a küldő szolgálat.

Előre is köszi!

Fontos lehet,hogy az asszony nevén írt a nő,tehát nem úgy,hogy Puszi,Erika,hanem Xné Erika!

2010. dec. 14. 13:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

:D:D:D

Tök jó:D

A férjem is tőle kapta,csak nem írtam ki,mert ki tudja?

Akkor valószínűleg mi is azért kaptuk,mert néha szoktuk,alkalmakkor használni,vagy egymás meglepésére:)

Köszi a válaszokat!

Egyébként nem kombinálgattam,a férjem nagyobb feneket kerített a dolognak,mint én.Engem is hajtott egy picit a kíváncsiság,de őt jobban.Én csak szekáltam 1-2 mondattal,hogy titkos hódolója van:D

2010. dec. 14. 13:55
 12/21 anonim ***** válasza:
beírni facebookra? iwiwre?
2010. dec. 14. 14:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem virusos valami?
2010. dec. 14. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:

énis ,énis !

[link]

2010. dec. 14. 14:19
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem találtuk iwiw-en az ismerősei között,persze ez is eszünkbe jutott akkor,mert hátha valaki,akiről megfeledkezett...,de semmi.Tehát tuti,hogy egy rendszer köszöntő volt,mint a többi válaszadónál.Vírust nem kapott be a gép.

Igen kedves utolsó!Pont ezt kapta a párom is:)

Köszi,hogy írtatok!

2010. dec. 15. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Hol dolgozik a férjed? Édesapám egy elég nagy cégnél van, és rengeteg ismeretlen emberke küld neki karácsonyi üdvözleteket. Vagy ha bármilyen reklám, bolt, cég weboldalára regisztrált, onnan is szoktak üdvözlőket küldeni.
2010. dec. 15. 20:57
 17/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen,a szülinapomra egy web áruháztól rendelt néhány dolgot,mert ő készítette el a szerencsehozó fámat:)

És hát ott is regisztráltatta magát.Vagyunk néhány oldalon,akkor valószínűleg kapunk is még:)

Köszi,szia!

2010. dec. 16. 08:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor remélem csak ilyesmiről van szó, és nem egy orosz kémnő kutat utánatok :D
2010. dec. 16. 20:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Remélem:D
2010. dec. 17. 07:12
 20/21 anonim ***** válasza:
De ha egy cegtol vannak a jo kivansgok, akkor a ceg nevenek ott kellene lenni es a cegnek kellene alairni, nem egy szemelyes nevet feltuntetni.
2010. dec. 18. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!