Hogyan derítsem ki, hogy ki ez a nő?
Van az online képeslapküldő szolgálat.Azon keresztül egy nő karácsonyi képeslapot küldött a férjemnek.Válasz e-mailt akartam küldeni neki,hogy köszi:),DE nem tudok,mert azt írja ki,hogy nem jó az e-mail cím.
A férjemet is idegesíti,mert nem tudja hova tenni a nőt,én pedig kíváncsi vagyok,érthető miért...?
Mit csinálhatnék,hogy kiderüljön ki ez a nő?Vagy lehet az online képeslap küldő tulaja írt?Viszont a nő,aki írt,nem Borika,mint a küldő szolgálat.
Előre is köszi!
Fontos lehet,hogy az asszony nevén írt a nő,tehát nem úgy,hogy Puszi,Erika,hanem Xné Erika!
:D:D:D
Tök jó:D
A férjem is tőle kapta,csak nem írtam ki,mert ki tudja?
Akkor valószínűleg mi is azért kaptuk,mert néha szoktuk,alkalmakkor használni,vagy egymás meglepésére:)
Köszi a válaszokat!
Egyébként nem kombinálgattam,a férjem nagyobb feneket kerített a dolognak,mint én.Engem is hajtott egy picit a kíváncsiság,de őt jobban.Én csak szekáltam 1-2 mondattal,hogy titkos hódolója van:D
Nem találtuk iwiw-en az ismerősei között,persze ez is eszünkbe jutott akkor,mert hátha valaki,akiről megfeledkezett...,de semmi.Tehát tuti,hogy egy rendszer köszöntő volt,mint a többi válaszadónál.Vírust nem kapott be a gép.
Igen kedves utolsó!Pont ezt kapta a párom is:)
Köszi,hogy írtatok!
Szia!
Igen,a szülinapomra egy web áruháztól rendelt néhány dolgot,mert ő készítette el a szerencsehozó fámat:)
És hát ott is regisztráltatta magát.Vagyunk néhány oldalon,akkor valószínűleg kapunk is még:)
Köszi,szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!