Hogyan derítsem ki h ki az?
Nem tudom hova kell írni azért írom ide. Pár napja éjszaka hallottam valamit és kimentem a szobából megnézni h mi volt az. Azt hittem h a gyerek az de ő aludt, a másik biztos nem lehetett mert még csak 2 hónapos lesz és a feleségem is aludt. Lementem a konyhába is de nem vettem észre semmit még az udvarra is kimentem és meg is lett az eredménye mert jól megfáztam. Tegnap is volt valami de olyan volt mintha valaki összetört volna vmit. Az ajtó előtt láttam valakit h elszaladt. Én is kiszaladtam gyorsan és a kapunál láttam szerintem valakit vagy lehet h csak valaminek az árnyéka volt de eltünt. Ameddig nem vagyok biztos benne h valaki jár ide addig nem akarok rendőröket. Szerintetek?
29/f
riasztóberendezés
mozgásérzékelő
kamera stb
Szellemek :O
Legalábbis nekem ez lenne az első gondolatom. De lehet hogy csak túl sok Stephen King-et olvasok :)
egy filmben láttam, hogy lisztet szórtak a padlóra
abban benne maradnak a lábnyomok
ha más nem, annyi kiderül ember e az illető
sztem is szellemek!
komoly léteznek!!!!
én 1x láttm is 1et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!