Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsal?
A hátán karmolás nyomok vannak. Én biztos, hogy nem voltam.
A kutya nem ér fel odáig és nem szokott vele játszani.
A munkája miatt heti 2x kimarad éjszakára, amikor 24 órázik. Én meg itthon a gyerekkel.
Oda más nem mehet be. Vagy katonatárs, vagy valaki külsős.
Nem szokott megsérülni máskor.
Van olyan, hogy arra hivatkozik, hogy vásárol, vagy valami számlát el kell intéznie, stb. Persze mindig nagyon sokan vannak az üzletben is és ahol a számlát fizeti, ott is sokat kell sorban állni...
Nem tudom, most lehet, hogy minden gyanús, közben meg bűntudatom van, hogy ártatlanul vádolom szegényt. :(
De ha vásárolni megy, akkor áruval jön haza, nem?
Mikor jött ez a gyanússág-érzés? Csak a karmolás miatt most?
Mióta ügyel?
Érdemes fölkelni reggel, hogy megnézd a kutyát!
A másik, hogy poloska a zsebébe, ami 24 órán át rögzíti vagy közvetíti a hangot.
Most lett gyanús csak. Mindig így járt dolgozni, heti 2x 24 óra.
Poloska? Ilyet hol lehet venni?
Poloskaügyben méh hangmérnököt tudnál megkérdezni.
Tanultam szinkronstúdióban, és tudom, hoyg oylan profi mikrofonok vannak ott, hogy ha a stáb kimegy a büfébe, akkor is fel lehet venni vele, amit ott beszélnek. TV-sek, filmesek, rádiósok közt van hangmérnök, és vannak zenei és szinkronos hangstúdiók. Ha pesti volnál, akkor a Wesselényi utcában van egy hangstúdió, oda betelefonálhatnál. De egy magánnyomozó is jó megoldás.
A Kány Kata is nyomoz, ha felbéreled.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!