Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsal?
A hátán karmolás nyomok vannak. Én biztos, hogy nem voltam.
A kutya nem ér fel odáig és nem szokott vele játszani.
A munkája miatt heti 2x kimarad éjszakára, amikor 24 órázik. Én meg itthon a gyerekkel.
Azért eléggé sanszos, hogy a karmolásnyom karmolásból ered.
Bár épp nézem a tegnapi ingemet, azon meg vérpöttyök vannak a hát alsó felén, és fogalmam sincs, hogy mitől.
Én ennyi alapján nem jelenteném ki...
furcsa, hogy nem tudja, de lehet akár, hogy kutya ugrott rá és nem tulajdonított neki jelentőséget, de lehet az karmolta meg...
Persze az is lehetséges, hogy más nő van a dologban...
Fontos egy kapcsolatban a bizalom és a hűség is...ha te bizalmatlan vagy az sem tesz jót, főleg ha ártatlan és kiderül a dolog, mert elvesztheted a bizalmát...ha meg megcsal neked lesz nagyon rossz...
Összességében kellene összetenned a képet, néha mehetsz vele befizetni dolgokat akár, hogy tudd mennyi idő alatt végez meg ilyenek, de azért ne mindenben ezt lásd...
22F
A szexuális életünkkel nincs baj. Bókol, minden nap elmondja, hogy mennyire szépnek, szexisnek tart.
Félek, féltem őt, annyi ilyet hallani és állítólag a házasságok fele válással végződik. :( Nem szeretném, hogy bármi vagy bárki is tönkretegye az életünket!
Megbíznék benne, ha a szívemre hallgatok, mert nem hazudott nekem még soha és nem adott okot féltékenységre.
Csak azok a fránya karmolások...
Nem bp-iek vagyunk.
ha ez az első dolog akkor még simán maradhatsz nyugodt...
lehet nem vette észre és megkarcolta valami...
felesleges túl aggódnod, még a végén te teszed tönkre a dolgot a bizalmatlanságoddal...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!