Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsal?

Figyelt kérdés

A hátán karmolás nyomok vannak. Én biztos, hogy nem voltam.

A kutya nem ér fel odáig és nem szokott vele játszani.

A munkája miatt heti 2x kimarad éjszakára, amikor 24 órázik. Én meg itthon a gyerekkel.

2015. szept. 2. 07:19
1 2 3 4
 21/33 omba ***** válasza:
41%

Azért eléggé sanszos, hogy a karmolásnyom karmolásból ered.

Bár épp nézem a tegnapi ingemet, azon meg vérpöttyök vannak a hát alsó felén, és fogalmam sincs, hogy mitől.

2015. szept. 2. 08:27
 22/33 anonim ***** válasza:
13%
Elraboltak a ufók, és akkor történt.:)
2015. szept. 2. 08:28
 23/33 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is mindig van valami karcolás rajtam,nekimegyek valaminek és még sorolhatnám,3 ilyen karcolás nem jelent semmit.Viszont általában nem egyedül dolgozik biztos,nők ugyanúgy vannak ott akik adnak szolgálatot,maximum éjjel történhetne ott szex,de ezt is kétlem,mert ha vannak például 4-en,ahhoz el kellene vonulni valahova,az kissé körülményes.Ha meg is csal,szerintem nem ott történik.
2015. szept. 2. 08:28
 24/33 anonim ***** válasza:
13%
Katonai bázison nagyobb is ennek a valószínűsége, mint máshol. Ózdon van a magyarországi ufóállomás.
2015. szept. 2. 08:29
 25/33 anonim ***** válasza:
10%
A 23-mas egy új hozzászóló, de a többi 66%-os én vagyok végig.
2015. szept. 2. 08:31
 26/33 anonim ***** válasza:
17%

Én ennyi alapján nem jelenteném ki...

furcsa, hogy nem tudja, de lehet akár, hogy kutya ugrott rá és nem tulajdonított neki jelentőséget, de lehet az karmolta meg...

Persze az is lehetséges, hogy más nő van a dologban...

Fontos egy kapcsolatban a bizalom és a hűség is...ha te bizalmatlan vagy az sem tesz jót, főleg ha ártatlan és kiderül a dolog, mert elvesztheted a bizalmát...ha meg megcsal neked lesz nagyon rossz...

Összességében kellene összetenned a képet, néha mehetsz vele befizetni dolgokat akár, hogy tudd mennyi idő alatt végez meg ilyenek, de azért ne mindenben ezt lásd...

22F

2015. szept. 2. 08:36
 27/33 anonim ***** válasza:
57%
szexelsz vele eleget?
2015. szept. 2. 09:41
 28/33 A kérdező kommentje:

A szexuális életünkkel nincs baj. Bókol, minden nap elmondja, hogy mennyire szépnek, szexisnek tart.

Félek, féltem őt, annyi ilyet hallani és állítólag a házasságok fele válással végződik. :( Nem szeretném, hogy bármi vagy bárki is tönkretegye az életünket!

Megbíznék benne, ha a szívemre hallgatok, mert nem hazudott nekem még soha és nem adott okot féltékenységre.

Csak azok a fránya karmolások...

Nem bp-iek vagyunk.

2015. szept. 2. 09:44
 29/33 anonim ***** válasza:
17%

ha ez az első dolog akkor még simán maradhatsz nyugodt...

lehet nem vette észre és megkarcolta valami...

felesleges túl aggódnod, még a végén te teszed tönkre a dolgot a bizalmatlanságoddal...

22F

2015. szept. 2. 09:52
 30/33 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy bocs, de a reakciód tipikus. Szerinted minden rendben, tökéletes a szex hiszen bókol. A kérdés persze az, hogy megcsal-e, mit csinál rosszul és nem az, hogy te mit csinálhatnál jobban. A bókolást amúgy sokszor félreértik a nők. Egyáltalán nem csak azt jelenti, hogy minden oké, hanem biztatás, jelzés, hogy tégy már végre valamit. Ebből persze idővel altató bók lehet, hogy ne vedd észre a szeretőt. (gondolom most ebből is ha lesz leszűrt info akkor az, hogy na már altatás-e a bók? és nem az, hogy biztatás, jelzés is lehet..)
2015. szept. 2. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!