Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom legénybúcsúba ment, hogyan gyűrjem le az aggódásom?
Menj baratnoiddel ki.
Nalam is ez volt. Egesz hetvegere lementek de meg tancoslany is volt :)
Ha megakar csalni egy faszi, akkor meg fog, ha meg nem, akkor nem. Ezen nem tudsz változtatni, felesleges idegeskedned, mert van amit nem te uralsz.
Az okos nő mindig megtanulja, hogy mikor ne kérdezzen, főleg ha nem akar hazugságot hallani.Tanulj meg hallgatni, nem kérdezni.Nem könnyű, de nem is lehetetlen.
5 Mindig nem csak a legénybúcsúban, hanem kanbuliban vannak prostik hívva, és rendelve a faszik által.
Ezzel jó ha tisztában vagy. A táncos csaj még a light-osabb eset. Általában prostituáltak vannak rendelve.
Egy társaság nem kivétel ez alól.
6, a kérdésem az, mint írtam, hogy mit csináljak, hogy ne idegeskedjek, nem az hogy megcsal-e a párom (tudom hogy nem csalna meg).
7, azért szerintem ez nem Chicago meg a maffianegyed, hogy a hétvégi kocsmázásra 50 ezerért prostikat rendelnek, hanem még mindig Magyarország...
#3 mondja jól
Amúgy most mitől is félsz pontosan?
Lepippantja egy hivatásos. És akkor mi lesz?
Összeomlik a tőzsde vagy elsorvad a teste?
Ha jó a kapcsolatotok, úgyis haza fog jönni és minden megy tovább, ha meg nem jó, akkor azon egy prosti sem ronthat már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!