Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu vagyok. 1 éve járok egy csajjal. Nem akar se puszit se ölelést se kezenfogást. Mit jelenthet ez?
Ha veled van, 'jártok' - az csak jó!
Tényleg fiatal vagy hozzá - te is, de ő biztosan - hogy több is legyen. Becsüld meg, maradj mellette - és akkor később igazi szerelem is lehet belőle.
Aki pedig cikiz emiatt, az magasról le van ejtve!
1 éve? nagyon nagy idő a ti korotokban. :) Gratulálok.
Szerintem azért nem akarja ezeket mert szorong tőle. Ebben a korban nehéz eldönteni (később se könnyű :D) hogy hol a határ a barátság és a szerelem között. És talán kifejezetten fél attól, hogy ha megfogod a kezét akkor majd meg is csókolod, ha megcsókolod akkor majd letapizod, ha letapizod akkor... stb.stb.
Mert azt a buta sztereotípiát nagyon hamar átadják egymásnak a nők, hogy "minden férfi csak AZT akarja" :((
Légy férfi! :) Kérdezd meg tőle, hogy miért nem szereti ha megfogod a kezét. És miért nem puszilhatod meg amikor még az egyszerű barátok is puszival üdvözlik egymást. És, hogy egy év együttjárás után szerinte miért nem fér bele egy lájtos szájra puszi? ;)
Engem elkeserített a hozzászólók "kicsik vagytok még" stílusa. A kisfiamnak az óvodában többhónapos szerelme volt nemrégiben. Volt kézenfogvasétálás, meg puszi és sokszor álmodott a kislányról. És eszembe se jutott, hogy "kicsi még ehhez".:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!