Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengednétek a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek a párotokat nyáron haverjaival 1 hétre a Balcsihoz?

Figyelt kérdés
Én most ezen hezitálok..másfél éve együttvagyunk már,nem akarom eltiltani,mert attól csak elijesztem magamtól. De kicsit megriaszt,hogy csak fiúk mennek,és a többségüknek nincs is barátnőjük. Félek,hogy beleviszik valami rosszba. Ti elengednétek a párotokat ha hosszabb ideje együttlennétek? Gondoltam rá,hogy addig én is elmegyek a csajokkal valamerre több napra.
2010. márc. 9. 17:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szeretném elengedni,mert tudom,hogy nagyon jól érezné magát,csak azt a pár napot átaggódnám. És ahogy valamelyik válaszoló mondta,ami akkor ott történtte,azt sosem tudnám meg,ez valahogy beleültette a bogarata a fülembe. Megtiltani nem fogom neki. Ha azt mondja elmegy,nem fogok hisztizni.
2010. márc. 9. 17:35
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Ki vagyok én, hogy megtiltsam?? Ilyenből sose csináltam problémát. Ha menni akar, menjen. Engem mindig is felháborított h ilyenből a barátok/barátnők problémát csinálnak.
2010. márc. 9. 17:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Az én barátom is elment tavaly 1 hétre Balatonra. Én is néha aggódtam, hogy vajon nem-e történik semmi, de tudtam, hogy szeret és nem csalna meg. Hűséges típus és szerintem a barátai se tudták volna belevinni semmibe, mert lett volna esze, hogy tudja, mit csinál és mit veszíthet. Igaz, ott nem csak neki volt barátnője, hanem az egyik barátjának is, aki meg aztán szintén nem csalná meg a barátnőjét, mert teljesen odáig van érte. Meg amennyire megismertem a barátait, nem vitték volna bele semmibe, mert nem olyanok. Tiszteletben tartották, hogy neki van barátnője. Szóval nem caalt meg, az biztos.

Úgyhogy azt mondom, engedd el te is nyugodtan, mert ha szeret, nem fog megcsalni. Mondjuk tényleg ez attól is függ, hogy a barátai milyenek. Mert ha normálisak és megértik, hogy szeret téged és nem akar megcsalni, akkor biztos nem viszik bele semmi rosszba. De vannak olyan fiúk is nyilván, akiket ez nem érdekelne, csak a szórakozás. Te azért biztos tudod valamennyire, hogy milyenek a barátai. de semmiképp ne tiltsd meg neki, hogy elmenjen, hisz joga van hozzá, hogy elmehessen kicsit a barátaival nyaralni. De szerintem nyugodj meg tényleg, mert ha valóban szeret, tudni fogja mi a helyes.:)

20/L

2010. márc. 9. 17:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem tiltom meg neki,nem hisztizek,ha elmegy,énis szívesen mennék a barátnőimmel:) A barátai többsége szerintem tiszteletbentartja,hogy ennyi ideje vagyok neki,de van 1-2 bunkó is,akit nem érdekel,hogy vagyok e neki,ők találták ki,hogy ne vigyenek barátnőt. Remélem tényleg nem lesz semmi baj,a barátom nem az a megcsalós tipus,főleg,hogy tapasztala is már,milyen rossz érzés,ha megcsalnak valakit,dehát kiben nem lenne egy kis aggodalom ilyenkor:)Mindenesetre köszönöm a bíztatásokat!Ha volt már valaki hasonló helyzetben,írhat még:) (azt kifelejtettem hogy 18 évesek vagyunk a párommal)
2010. márc. 9. 18:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan engedd el! Bízz meg benne! Arra az időre amíg távol lesz te is szervezz valamit. De igazából ezt neked kell eldöntened. Senki nem tud helyetted dönteni. A saját érzéseidre kell hagyatkoznod.
2010. márc. 9. 18:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek, elengedném, de azért az utolsó egy-két napban fognám a barátnőim, leugranék én is a Balcsira, csak lazán közölném, hogy nem volt kivel szeretkeznem, kell már, meg kéne egy kis szín... ellennétek amúgy a csajokkal, és hogyha a szeretkezős résznél szégyenkezik, és nem örül, akkor megcsalt. De tuti nem, és még örülni is fog neked, meg az a másik srác is, ha viszed a bnőjét =) Én legalábbis biztos ezt tenném az én párommal, mert tudom, hogy nem bírna ki egy hetet nélkülem...
2010. márc. 9. 18:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Hali szia én itt lakok a Balatonnál és hááát a helyedben elengedném de abból lehet nemlesz köszönet.

19/F aki tudja h itt mik vannak ;P :D:D

2010. márc. 9. 18:43
 18/20 anonim ***** válasza:

En is voltam ilyen szituacioban,a parom nem ment el sehova a helyzet adott volt,mind 1 a lenyeg az h lanyokkal volt :) En sem tudhattam meg volna h mi tortent, agyon aggodtam magam, de hat vegulis azt mondta hogy nem tortent semmi.A bizalom ebben az idoszakban a legfontosabb :) Mast egyaltalan nem tudok ajanlani. Ja es tapasztalatbol mondom neked,hogy ne vagj visza, a helyzet roszabb lesz.En is probaltam egy fele keppen viszavagni neki,de a helyzet roszabb lett ugy ertve,hogy alig beszeltunk veszekedtunk,nem talalkoztunk. Azert mert en elhanyagoltam hogy kb kapja visza. Nem jo otlet. :(

Bizz meg benne,es mondd meg neki hogy te ugy gondolod van benne lelkiismeret,hogy elmondja ha tortenik valami.Habar te ismered a baratnodet,hogy bevalalosabb-e vagy szeret-e vagy ilyesmi.

Ja es meg valami szerintem ha ugy elmondod neki kerek perec hogy akkor te is lanyokkal toltod az idot akkor o azt fogja gondolni magaban,hogy hat te is lanyokkal vagy ugyan az a helyzet miert ne elvezne ki. :) Inkabb viselkedj tok normalisan :)

S.

2010. márc. 9. 19:27
 19/20 anonim válasza:
Én lány vagyok, de ha a szemszögedből nézem, szerintem ha megbízol benne, akkor nincs hezitálás. De ilyen helyzetben háát... NEM. A sok pasi, az esetleges alkohol ami majd lesz... áááhh, NEM.
2010. márc. 9. 23:15
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Bár lehet addigra már nem is leszünk együtt..
2010. márc. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!