Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a párotokat nyáron haverjaival 1 hétre a Balcsihoz?
sztem engedd el,ha szeret semmibe se tudják belevinni:)
én barátom is majd nyáron megy el 1 hétre:S igaz ő hívott magával,de különböző okok miatt nem tudok menni,de nem akarnám,hogy ha én nem akkor ő sem. megbízok benne[mondjuk egész héten azon fogok agyalni,h hátha épp most csal meg,de ez természetes]
én biztos h elengedném, mert neki is kell ritkán egy fiúsbuli,és ha szeret hidd el nem fog semmi megcsalni,vagy ez az egy hét jó próbaidőnek h viselitek ezt az időt mindketten
és az egy nagyon jó ötlet h te meg a csajokkkal mennél el pár napra,csak h neked se legyen uncsi otthon egyedül,és te is szórakozz,1 hét nemsok és ha a kapcsolat igazán jó,kibírja
:)
előző vok
esetleg beszélj a haverjaival,add a tudtukra hogy neked nagyon fontos a barátod és nem szeretnéd ha megcsalna,szerintem megértőek lesznek és nem fogják mondogatni nekik,hogy na gyere szedjünk fel pár csajt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!