Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megváltozzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megváltozzak?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt. Csak hétvégenként találkozunk,mert koleszosok vagyunk mindketten. Kb. féléve jött rá,hogy néha el szeretne menni nélkülem bulizni. Ezzel még nem is lenne semmi baj,mert a korunkra nézve most kell kiélni magunkat,ez a természetes (mindketten 18 évesek vagyunk). De sajnos csak hétvégente találkozunk ugye,így ugrana egy-egy találka is. Ez lenne a kisebb probléma,valahogy kibírnám,bár régebben úgy fogtam fel,hogy a barátai fontosabbak neki,mint én,ha elmegy.Ezt már másként látom,tudom,hogy szüksége van néha kikapcsolódni,nem csak belőlem állhat az élete. De..van pár barátja,akikben nem bízok,mert nekik még nem nagyon volt hosszabb kapcsolatuk,és nem is értik,hogy lehet kibírni egy lány mellett ennyi ideig. A fél év alatt,hogy elkezdődött ez az egész,egyetlen egyszer ment el nélkülem.Tudom,nem jó,ha otthontartom,igyekszem nem hisztizni,mert tudom,azzal csak eltaszítom magam mellől. Tudom,hogy el kéne engednem,nyugodt szívvel,és bíznom kéne benne,de annyira nem megy. Tudom azt is,hogy sosem csalna meg,mert tudja milyen érzés,tapasztalta a saját bőrén. Júliusban egy hétre le fog menni a barátaival a Balcsihoz,már ettől is előre félek,meg hogy a társaságból páran lehet megpróbálják rávenni valami rosszra.. Tudom,hogy csak akkor lesz közös jövőnk,ha kiéli magát,attól függetlenül,hogy van egy komoly kapcsolata. De egyszerűen a gyakorlatban ez nem megy,nem tudom hogy küzdjem le ezeket a félelmeket,hogy elengedjem,és ne aggódjak,ne mérgelődjek magamban,hogy most egy buli miatt nem tudtunk találkozni..
2010. márc. 8. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:

ne aggódj emiatt... bízz meg benne, mert különben nem ér semmit a kapcsolat...

barátnőm koleszos vidéken, néha ő is eljár bulizni a barátnőivel és néha énis eljárok a barátaimmal és semmi gáz nincs :)

legalábbis én nem tudok róla :D

2010. márc. 8. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Te bolond vagy?

elengeded hogy nelkuled menjen kirandulni?szorakozni?WTF????

engedd csak,mert talal egy jobbat es akkor annyi,en mindig vittem magammal a baratnomet mindenhova,sot jot szorakoztunk egyutt,nagyon jokat,kirandulni is vittem magammal minden hetvegen de sosem mondtam meg elore hogy hova megyunk,ezt imadta bennem,de most rollad van szo,talan szegyel veled lenni?szegyel teged a baratjai elol?miert nem visz teged is magaval?Ezekre a kerdesekre csak te tudod a valaszt

o az akivel le tudod elni az eleted?tolle szeretnel gyerekeket?vele biztonsagban erzed magad?te elmennel nelkule szorakozni?gondolkozzal el ezeken a kerdeseken,mert a sraccnal valami tutira nem tiszta

a volt baratnommel csak hetvegeken tudtunk talalkozni mint ti,de alig vartam mar azt a pillanatot,szombat es vasarnap a mienk volt,reggeltol estig,mert szerettem

21/F

2010. márc. 8. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom:hagyd el!Nem te vagy számára a legfontosabb,ez egyértelmű,akkor meg minek van melletted,hogy tuti legyen valaki az ágyban, ha kedve van?
2010. márc. 8. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
20 07 es vagyok,nekem is volt idoszak amikor volt egy baratnom csak azert ha a masik csaj szakit velem akkor legyen menedekem,ezen gondolkozzal el.Nekem jol jott.
2010. márc. 8. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem csal meg,ezt biztosra tudom. És nem is szégyell a barátai előtt,sőt.. Sokszor voltunk együtt is bulizni. Csak szüksége van egy kis magánéletre,ezt meg is értem,de az a baj hogy gyakorlatban nem tudom elfogadni,csak gondolatban.
2010. márc. 8. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor minden rendben ne hagyd el!
2010. márc. 8. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

20 07 es vagyok,akkor miert hagynad el ha "biztos" vagy benne hogy nem csal meg?

Ha te ismerned a fiukat nem igy beszelnel,na de hat mind egy en mar leirtam az en valaszomat,te kell megvaltozzal akkor csak.

2010. márc. 9. 08:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Én nem akarom őt elhagyni,eszembe sem jutott ilyen,én akarok megváltozni!
2010. márc. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!