Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megváltozzak?
ne aggódj emiatt... bízz meg benne, mert különben nem ér semmit a kapcsolat...
barátnőm koleszos vidéken, néha ő is eljár bulizni a barátnőivel és néha énis eljárok a barátaimmal és semmi gáz nincs :)
legalábbis én nem tudok róla :D
Te bolond vagy?
elengeded hogy nelkuled menjen kirandulni?szorakozni?WTF????
engedd csak,mert talal egy jobbat es akkor annyi,en mindig vittem magammal a baratnomet mindenhova,sot jot szorakoztunk egyutt,nagyon jokat,kirandulni is vittem magammal minden hetvegen de sosem mondtam meg elore hogy hova megyunk,ezt imadta bennem,de most rollad van szo,talan szegyel veled lenni?szegyel teged a baratjai elol?miert nem visz teged is magaval?Ezekre a kerdesekre csak te tudod a valaszt
o az akivel le tudod elni az eleted?tolle szeretnel gyerekeket?vele biztonsagban erzed magad?te elmennel nelkule szorakozni?gondolkozzal el ezeken a kerdeseken,mert a sraccnal valami tutira nem tiszta
a volt baratnommel csak hetvegeken tudtunk talalkozni mint ti,de alig vartam mar azt a pillanatot,szombat es vasarnap a mienk volt,reggeltol estig,mert szerettem
21/F
20 07 es vagyok,akkor miert hagynad el ha "biztos" vagy benne hogy nem csal meg?
Ha te ismerned a fiukat nem igy beszelnel,na de hat mind egy en mar leirtam az en valaszomat,te kell megvaltozzal akkor csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!