Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek annak érdekében h megváltozzak? Részletek lent
A párommal 1 hónapja vagyunk együtt, de már majdnem két éve ismerjük egymást. Ma elbeszélgettünk, és az a gondja, hogy én néha "elfelejtem" őt. Majdnem minden nap találkozunk, és jól megvagyunk, csak az a baja, h pl nem engedem h fölemeljen (nem vagyok annyira dagadt. 165cm/58kg de félek h nem bír el) és azt mondja h nem bízok benne...
Meg h másnak mondtam h vigyen el fagyizni, nem neki. Ma ezt kijavítottam de még mindig..
Ráadásul ő nagyon szerelmes belém, és folyton hajtogatja h ő nem megfelelő nekem, és h elfogom hagyni. Amikor én igenis szeretem őt... de nem érti meg.
Mit tehetnék azért, h megváltozzak? Hogy jobban bízzon bennem, és "én is jobban bízzak benne"?
Bocs ha hülyén fogalmaztam meg, és komolytalan, barom válaszokat nem kérek!
58 kilót még egy vézna fiúnak is kötelessége elbírni. én lány vagyok és én is simán felemelek 58 kilót. hidd el tuti el fog bírni.
ami a változást illeti gyakrabban engedd meg, hogy meghívjon bármire.
és légy egy kicsit kacérabb :D
L/18
Ahogy a nők, úgy a férfiak és kérik maguknak a figyelmet. Engedd magad föl emelni. Ha netán el is burulnátok, attól még jól sülhet el a dolog. Ehhez nem kell megváltozni, csak egy kicsit többet legyél a barátoddal ennyi.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!